Fontos! Szeretnék felszedni pár kilót. Ötletek?
Vékony vagyok a magasságomhoz képest,és szeretnék felszedni pár kilót;a combom viszont nem túl vékony,a fenekem se mondható kicsinek :S szóval azokat kivéve szeretnék hízni.De nem megy!nem is sokat eszek,de édességet rengeteget,de az se ér semmit!segítenétek? :( fontos lenne...!! jó lenne ha lenne rajtam valami fogni való! 172 cm vagyok és 52 kiló
előre is köszönöm a válaszokat,ha lehetne ÉRTELMESEK legyenek,nem kell elbaromkodni -.-
L/14
:)
Én a 174 centimhez 53 kiló vagyok és amúgy jó alakom van, csak a lábaim nagyon vékonyak (nem mindenki szerint). Mondjuk én rengeteg eszek, és édességet is, de csak a hasamra tudok hízni, fenekem, mellem arányos amúgy. Ilyen az alkatunk és kész :) A sok édességet hanyagold, mert rajtam az utóbbi 2 hónapban narancsbőr jelent meg, pedig vékony vagyok!!!
L/17
nagyon csinos 14 éves lehetsz:)172 cm, 52 kg, az modell-alkat.
még valószínűleg változni fog az alakod, és majd lerakódnak szépen azok a nőies zsírpárnák is 1-2 éven belül:)
de ha formásan akarsz hízni, akkor szerintem se édességgel, mert az többet árt, mint használ.
Inkább mozogj és étkezz egészségesen:)barnulj le kicsit,
húzd ki magad, tanulj meg szépen járni és senkinek nem jut eszébe majd, hogy sovi vagy, sőt!
amúgy meg, az ügyesen választott ruha teljesen kiegészítheti, amit hiányolsz:) és kiemelheti amire büszke vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!