Vajon milyen lesz a körmöm?
Figyelt kérdés
Tudom,ti sem tudtok rá válaszolni,inkább csak kérdezni szeretném,hogy szerintetek milyen lesz?! Rágtam a körmöm és kedden megyek műkörmöshöz hogy rakjon fel műkörmöt,mert így nem szépek a körmeim. Ilyenre gondoltam: [link]
Mivel rágtam a körmöm,félek hogy túl szélesek lesznek a műkörmök majd, mer a körmeim is szélesek, főleg a középső ujjamon és a hüvelyk ujjamonn.
2009. dec. 13. 16:22
11/13 anonim válasza:
Utolsó!
Ha nem csak alaptanfolyamra jártál, akkor meg kellett volna tanulnod, hogy a sablonos építéshez nem kell kicsi körömrészt hagyni.
Áruld már el, hogy rágott körömre, hogy teszel úgy sablont, hogy az ott is maradjon 4 hétig?
12/13 anonim válasza:
Ja és még valami, az sehol nincs írva, hogy le vannak rágva a körmei, csak az hogy le voltak!!! múltidőőőőőőőőő...
13/13 anonim válasza:
Már bocsi, de az egyik szavaddal agyonvágod a másikat..Elösször azt írod hogy nem kell kicsi körömhossz a sablonhoz. utána meg hogy hogy teszem oda rágott körömhöz hogy ott is maradjon. Akkor most melyik mellett voksolsz?:) Nem alap tanfolyamra járok/jártam már jópár évi körmözés van mögöttem, tehát nemkell megmagyarázni mi mennyire tartós, mert a vendégeimen és saját magamon is tapasztalatból írom, hogy kell egy kis szabadszél és ezt mindenhol így tanítják, különben fele olyan tartós nem lesz! Rágott körmök alá meg kb. semmi értelme nincs sablont tenni, mivel a legtöbb esetben bese lehet illeszteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!