Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vajon milyen lesz a körmöm?

Vajon milyen lesz a körmöm?

Figyelt kérdés

Tudom,ti sem tudtok rá válaszolni,inkább csak kérdezni szeretném,hogy szerintetek milyen lesz?! Rágtam a körmöm és kedden megyek műkörmöshöz hogy rakjon fel műkörmöt,mert így nem szépek a körmeim. Ilyenre gondoltam: [link]

Mivel rágtam a körmöm,félek hogy túl szélesek lesznek a műkörmök majd, mer a körmeim is szélesek, főleg a középső ujjamon és a hüvelyk ujjamonn.

2009. dec. 13. 16:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem is eleve szélesebb a hüvelyk ujjam (családi örökség). :D Tetszik amire gondoltál,szép. Én is ilyesmit szeretnék.
2009. dec. 13. 16:32
 2/13 anonim ***** válasza:
ha nemakarod h széles legyen akkor csináltass hosszabbat.
2009. dec. 13. 16:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Én így tudtam leszokni a körömrágásról. Ez szerintem nagyon szép, amit felraktál! A körmöt olyan szélesre és olyan hosszúra csinálják, amilyenre te szeretnéd. Nem fog szélesebbet rakni, mint az eredeti.
2009. dec. 13. 17:01
 4/13 anonim ***** válasza:
szép nagyon :)
2009. dec. 13. 17:13
 5/13 A kérdező kommentje:
szép lesz? vagy a kép a szép? :D
2009. dec. 13. 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:
a francia mindenkinek jól áll :) és nagyon egészséges, ápolt körmöket mutat :) majd rakj fel képet légyszi, hogy hogyan oldották meg kiváncsi vagyok. hiába széles a körmöd megfogja tudni úgy reszelni, hogy ne legyen evezős nyugi :) vagy tippel csinálja de lehet hogy építeni fogjade ha csak 2 körmöd kritikusan széles :) akkor tipes lesz
2009. dec. 13. 19:35
 7/13 A kérdező kommentje:
oksi majd töltök fel képet :) köszi a válaszokat!
2009. dec. 13. 19:43
 8/13 anonim ***** válasza:
ha dolgozik a körmösöd porcelánnal akkor azt kérd, bár ha jó szakember azt fogja ajánlani a széles körmeidre, mert esztétikailag nagyot nyújt rajta, mint a zselé. És ne tippeset akarj, hanem építettet.
2009. dec. 13. 23:12
 9/13 anonim válasza:
Semmi képpen ne csináltass hosszú körmöket, mert hamar lefognak esni, ha előtte rágtad a körmöd! nekem is ezt mondta a csaj aki csinálta, mert sajnos nekem is szokásom a körömrágás!:S majd később változtattok a hosszán!
2009. dec. 17. 18:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Építettet nem tudsz kérni, csak tipeset, mivel levan rágva a körmöd és a sablonos technikához kell egy minimális körömhossz ami alá beillesztjük a sablont.

Egy műkörömépítő.

amúgy ezt a körmöt simán megtudja egy jó szakember csinállni rágott körömből is.

2010. máj. 22. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!