Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen a testem (koromhoz...

Milyen a testem (koromhoz képest)?

Figyelt kérdés

Ma voltunk fürdeni, de nem nagyon voltak korombeli fiúk, hogy felmérjem.

Én nem érzem magam izmosnak, de aki lát így, mind azt mondja, olyan vagyok mintha kajakoznék. (hasamon van egy ilyen "kocka-kezdemény" talán azért.) 180 cm/64 kg

[link]

14/f

2014. febr. 16. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, nem is vagy izmos.

Egy vékony fiú vagy, aki kezd férfiasodni. Nincs annyira egyben a tested, mint egy kisfiúnak. Már van formád, a vállad kicsit már szélesebb. Alakulgatsz.

Nem rossz ez. Ha sportolsz, néhány év múlva csinos fiatal férfi leszel. ;)

2014. febr. 16. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Mint egy átlagos 14 évesnek.
2014. febr. 16. 23:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Pont úgy nézel ki, mint aki olyannyira nem sportol, hogy még a tesiórákat is ellógja inkább. :D Tipikus megnyúlt kiskamasz vagy még.

Ha jó testet akarsz, kezdj el valamit tényleg sportolni, mert anélkül SOSE fogsz úgy kinézni, mintha. Ebből a vézna alkatból (ne vedd sértésnek, de tényleg az vagy még) elég könnyű lesz kihozni valamit, nyugi. :)

2014. febr. 17. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Édes kicsikém, aki azt mondja, hogy olyan vagy, mintha kajakoznál, az biztos fülig beléd van zúgva és kedveskedni próbál. De ki kell ábrándítsalak, egyáltalán nem vagy olyan, mintha kajakoznál, olyan vagy, mint egy átlagos, 14 éves sovány gyermek.
2014. febr. 17. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagosan.
2014. febr. 17. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:

A test nem kor függvénye... Kérdésedre válasz: [link]

Ez egy kajakos test, a tiéd nyomokban sem tartalmazza de akármikor lehet ilyen ha kondizol.

2014. febr. 17. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!