Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy néz ki a...

Szerintetek hogy néz ki a testem? (képekkel)

Figyelt kérdés

Pontozzátok a testrészeket kérlek és adjatok építő kritikát. Mindenki véleményét nagyon szívesen fogadom!:)

A kezemre folyamatosan eddzek ami erős de messzebbről dagadtnak tűnik.

A többit rátok bízom.Kérlek csak őszintén és mindent írjatok le nagyon hosszan..

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 10. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem fogom pontozgatni a testedet, de azért elmondom a véleményem. Alapból nincs rossz alkatod, viszont elég "pöttyhedt" vagy. Megörököltél egy jó alkatot, de nem teszel igazán érte. Szerintem egy kis feszesítés jót tenne, mert elég alacsony vagy és így husisnak látszol. A combjaidra ráférne egy kis edzés és a hasadra is.
2013. szept. 10. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Pont a karod nem látszik rendesen, amit annyira dicsérsz.

A pontozást én is meghagyom másnak, maradok a "szöveges értékelésénél".

Láthatóan felsőtestre hízol. A lábad viszonylag vékony. A vádlid egyenesen gebe.

A derekad viszont egyben van, semmi íve, a hasadon sok a háj.

A sok elölről kép helyett, nem ártott volna hátulról, a hátsódról is egy. Oldalról nem rossz, de ez a szög nem elég, hogy "ítéletet" mondjak.

Összességében csinos vagy, az a pozitívan van mit fogni rajta kategória, bár... az én ízlésemnek kb. 5-8 kiló mínusszal jobban megfelelnél.

2013. szept. 10. 18:46
 3/11 anonim válasza:
Szépen domborodik a szeméremdombod.
2013. szept. 10. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagos, 10/5, vagy 10/4. Fogyni kellene.
2013. szept. 10. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Tény hogy lehetnél egy 5 kilóval vékonyabb, de nekem így is nagyon bejössz, legalább nem vagy gebe:) 10/8 összességében, nem tudom valamiért tetszel, pedig általában kicsit vékonyabbak jönnek be:D
2013. szept. 10. 22:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát van miből fogynod :DD

Dobj le egy 5-öst, aztán gyere vissza!

Addig megelőlegezek neked egy 7-est a 10-ből, mert amúgy jónak tűnsz, csak picit duci vagy :DD

Jó sportolást, kitartás!! :D

2013. szept. 11. 01:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Ja, amúgy fogyós edzést csinálj! aerobic, futás, bicikli, stb... amitől lemegy a zsír :)

ne a bicepszeidre gyúrd az izmot! xD

2013. szept. 11. 01:33
 8/11 anonim ***** válasza:
nem a kardió a lényeg, csak ne egyél szénhidrátot max 20g és jó leszel.. zsírt viszont egyél bőven :) sztem fogyhatnál egy 10-est vagy 5 kg-ot :)
2013. szept. 11. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik
2013. szept. 11. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszik! Ne fogyjál, így vagy igazi nő! :)

Privát esetleg? ^^

2013. szept. 13. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!