Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Koromhoz képet normális a...

Koromhoz képet normális a testem teljesen?

Figyelt kérdés
13/F 155cm magas 38 kg karom lábam hónom tele szörrel a péniszem felett is nagyon sok a bajuszom is már láccik és van sok óndom ha kiverem ennyi :DD ja és 38 as a lábam
2011. jún. 15. 23:20
1 2
 1/17 anonim válasza:

kedves kérdező!

én 170 cm 55 kg vagyok 39es a lábam. bajszom nincs (ha lenne gyantáznám). a hónaljam kopasz, mert borotválom, ahogy a nunusomat is. karom se szőrös mert legyantáztatom ~ 14/l

2011. jún. 16. 07:43
 2/17 anonim válasza:
majd megnősz. fiúk később érnek
2011. jún. 16. 07:44
 3/17 A kérdező kommentje:
kösz a választ akkor majd megnövök . Apukám 178 anyukám 168
2011. jún. 16. 12:33
 4/17 anonim ***** válasza:
normálisnak tűnik, bár már nem emlékszem mekkora voltam ennyi idősen :)
2011. jún. 16. 15:49
 5/17 anonim ***** válasza:
Elég alacsony vagy,jó 10 cm kellene még pluszban,de ez normális a te korodban,mert vannak kisnövésűek és vannak nagyobb növésűek,van aki nálad idősebb és még szőrzete sincs,de ez a kisnövésűeknél fordul elő.De 16 éves kor az a végső határ amikor egy fiúnak szőrzettel kell rendelkeznie,spermájának kell lennie,ha nincs akkor szokták orvoshoz küldeni.De a szőrzet fejletteknél 12 éves korban jelenik meg.Annyi hogy alacsony vagy,de másban meg normál fejlettségű.De majd csak megnősz,úgy is szerencsés vagy,mert az össze kisnövésű ismerősőm későn kezdett szőrősődni és elég ciki volt nekik,hogy 14 évesen még csupaszok,de azért fél év alatt belehúztak és meg is nyúltak.Apud magas szóval akkor biztos leszel mint ő,vagy még magasabb.
2011. jún. 16. 16:44
 6/17 A kérdező kommentje:
kösz a valaszt és van mégeggy kérdésem azt törölték de nemtom mé hogy van a herémben variocele ilyen nagy erescsomó évek óta voltam tavaly urulogusnal minden ok de mindenki ijesztgett hogy meddő leszek meg ilyenek de én nem akarok az lenni műtétet se akarok
2011. jún. 16. 16:49
 7/17 anonim ***** válasza:
nem vagy túl magas, meg elég vékony is, de nem baj, majd még nőni fogsz, csak 13 vagy, nem agy lekésve semmiről
2011. jún. 16. 16:57
 8/17 anonim ***** válasza:
ott a kérdésed, nem törölték, válaszoltam is
2011. jún. 16. 16:58
 9/17 A kérdező kommentje:
tényleg mert nemtalaltam a krédést köszzz
2011. jún. 16. 17:09
 10/17 anonim ***** válasza:
A szüleid magassága miatt szerintem olyan nagy magasságokra ne számíts. :)
2011. jún. 16. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!