Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Koromhoz képet normális a...

Koromhoz képet normális a testem teljesen?

Figyelt kérdés
13/F 155cm magas 38 kg karom lábam hónom tele szörrel a péniszem felett is nagyon sok a bajuszom is már láccik és van sok óndom ha kiverem ennyi :DD ja és 38 as a lábam
2011. jún. 15. 23:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hosszú idő után előfordulhat meddőség, de valószínűbb, hogy csak a termékenységed fog csökkenni és sebészeti eljárással kiküszöbölhető lesz, de ha fájdalom jelentkezik menj el urológushoz megint
2011. jún. 16. 19:28
 12/17 anonim ***** válasza:
ha az urológus azt mondta nincs vele semmi baj,akkor minden oké.De figyelj oda rá és ha valamilyen változást éreznél akkor menj újra orvoshoz.Nem leszel meddő,mert ha gond lett volna vele,akkor eleve az orvos műtétet javasolt volna a szüleidnek és ha ezt nem tette,meg azt mondta oké,akkor az úgy van.De pár évente elmehetsz megnézetni,hogy nincs változás.Nem leszel meddő,csak figyelj oda rá.
2011. jún. 17. 19:01
 13/17 anonim ***** válasza:
utolsó..ez nem egészen így van, most még nem tudhatod, hogy mennyire lesz termékeny, 13 éves fiúnál nem végezhetnek ondó vizsgálatot. A herevisszér tágulat idővel csak rosszabb is lehet. A kórházban rendelő urológusok általában csak odabökik h mi a szitu és ha nem kell azonnal kezelni akkor azt mondják h minden oké(ambuláns lapon szokták elrejteni esetleg h mégsincs minden rendben). Tételezzük fel h nem fog fájni soha, még fizikai megterhelés hatására sem, de sehogy se fog összejönni felnőttkorban a gyerek, akkor úgyis megfognak műteni, tudniillik a variocele a leggyakoribb oka a férfi terméketlenségnek
2011. jún. 17. 19:19
 14/17 anonim válasza:
én 13 éves fiú vagyok 42 es a lábam
2011. jún. 18. 12:51
 15/17 anonim válasza:

utolsónak!

akkor a lábad igen nagy méretű lesz VAGY most nőtte túl magát :DD reménykedj, hogy a második verzio :$$

2011. jún. 20. 09:44
 16/17 anonim ***** válasza:

80%-os!

Ha azt mondta a doki nincs gond,akkor még nincs gond,de én azt is leírtam figyelje nincs változás nála és menjen szűrésre 2 évente,vagy nézesse meg saját orvosával.Van ismerősőm akinek van ilyen és már 2 gyereke van,mert enyhe nem romlott,ezért mondtam figyeljen oda rá.Ha oda figyelj szinten maradhat.

Nem kell azonnal ijjesztegetni,meg azt mondani nemzőképtlen lesz.Van ondója az jó,meg fejlődik,csak figyeljenek oda lehet vele együtt érni,ha valaki figyel rá rendesen.

2011. jún. 20. 18:24
 17/17 anonim ***** válasza:

eszem ágában sem volt ijesztegetni

nekem is azt mondta az orvos h nincs gond, ettől függetlenül az ambuláns lapon rajta van h a jövőben sorkerülhet beavatkozásra

terméketlen meg nem attól lesz h nem termelődik sperma, hanem attól h nem lesznek életképesek a fickók

persze ettől még lehet gyereke, nem mondtam h meddő lesz

2011. jún. 20. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!