Szerintetek a testem felér legalább egy átlagossal? (Kép)
Kép: [link]
Igazából a hasam ami eléggé zavar,heti 4 nap járok terembe és mind a 4 nap hasazok.Igaz a nagy hasazás az kimerül 4x20 hasizomból.Mit lehetne kezdeni vele?
Gondolom fiatal vagy es azert ilyen puha. De a formaja a testednek nagyon jo, ebbol meg tutti alakot lehet kihozni, olyat, hogy a csajok a strandon utanad fordulnak.
A kajara figyelj oda. A terembe meg ne csak hasazni jarj, az vicc. Kerdd ki edzo velemenyet, vagy csak lesd el a nagyoktol, hogy ok mit csinalnak!
Félreértetted.Nem heti négyszer hasazok :D .Rendesen csinálom az edzést:
Hétfő:Mell
Kedd:Bicepsz,Tricepsz
Csütörtök:Hát
Péntek:Láb,Váll
Csak minden edzésen hasazok is.B
r gondolkodom hogy ha kicsit jobb idő lesz edzések után beiktatok egy futást is.
Szerintem átlagos, bár a gyurmászást nem látom rajta.
Az a hasizás jól gondolom hogy össz vissz 80 db felülés/hasprés? Mert az irtó kevés. Mikor fogyni akartam hasról akkor csináltam reggel, este, ha kedvem volt akkor délben is 100-100 felülést.
L
Én nyáron ducibb voltam mint most te (mondjuk te nem vagy az, csak van rajtad egy kevés felesleg), de azóta már sokat lefogytam (14kg kb) és már egy ideje súlyzós edzéseket csinálok. Az teljesen jó ha kondiba jársz, DE ha te rendesen hasazol, mind a 4 nap, akkor ott vagy mint a mádi honpolgár, mert nem tud az izomzat regenerálódni. Ahogy már írták előttem kell egy ÉTREND, plusz fehérje, és cukros, zsíros, magas CH tartalmú kajákat hanyagolni. A hasizom felső részét haspréssel illetve a felső tested "edzésével" tudod fejleszteni, az alsó részét meg lábbal. Ott pl nyújtott lábbal (karoddal támaszkova) függőlegesből vízszintesre emelni majd vissza... de inkább olvasgass utána ezen az oldalon, lesz mit bőven :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!