Minőségi női csizma 20-25ezer körül ami legalább 1,5-2 évet kibírna?
a humanikos illetve a deichmanos még egy szezont sem bírt ki nálam,így ehhez képest elég drága üzletnek számít.sokan a decathlont dícsérik h ott minőségi árukat lehet kapni 2 év garanciával,viszont számomra túlzottan sportosak.túrához tökéletes lenne, csak nem szövetkabáthoz,esetleg szoknyához egy randira.szóval ezért érdeklődnék mert már el vagyok keseredve h hol keressek olyan viszonylag nőiesebb csizmát ami nem is egetverően drága illetve egyben strapabíró is .a mostani csizmám már kezd tönkre menni, beázni,így minél előbb be kellene egy újat szereznem.
előre is köszönöm a válaszokat
Reno-ban vettem egy hete csodás bőr bokacsizmát féláron, 12 ezer forintért.
A lényeg, hogy mindenképp bőr legyen, az előző csizmám műbőr volt és szabályosan darabokra tört! :o Előtte sosem volt műbőr cipőm, ezt is azért vettem, mert alakra nagyon tetszett, de soha többet nem fogok venni, egy életre elég volt ez a tapasztalat...
Érdemes a nagyobb cipőboltokban (pl. Humanic, Reno) megkeresni azt a polcot, ahol az utolsó darab cipőket találod meg, onnan általában féláron tudsz megszerezni minőségi csodás darabokat. :) Mostanában meg egyébként is sok boltban vannak féláron a csizmák, jó eséllyel találsz valami megfelelőt magadnak.
Ha budapesti vagy környéki vagy, itt is nézz körül, nagyon szép cipők vannak itt, egyszer biztos elmegyek én is megnézni őket. :)
A honlap elég hülyén kezelhető, de ha szorgalmasan tekersz lefelé, elég sok szép női cipőt, csizmát találsz. Ezek biztos nem mennek szét pár hónap alatt. :)
Azért Humanicban is vannak jó minőségű csizmák, nyilván nem a legolcsóbbat kell megvenni, de pl. azért egy Tommy Hilfiget is meg tudsz ott venni, ami azért már nem rossz és azért elég szép, nőies darabok is vannak közöttük.
Tamaris tényleg jó, bár ott inkább velúr cipők vannak, ami azért beázik (legalábbis az enyém), a bőr cipőik annyira nem szépek szerintem.
Esetleg Vagabond, Salamander.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!