Szerintetek is nagyon csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Bocsánat az ostoba kérdésért, de mindenki állandóan az arcomba vágja, hogy ocsmány vagyok, és végre meg akarom tudni, mi mások véleménye szubjektíven rólam.
Itt a kép: [link]
Egyébként fiú vagyok, a félreértéseket elkerülve.
2014. febr. 14. 19:06
61/71 anonim válasza:
Bocsi, de lánynak néztelek, és utána olvastam el hogy fiú vagy. Fiúnak tényleg szebb vagy:D De szerintem jobb lenne a rövid haj, valami jó kis fazonnal:)
62/71 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki, van benned valami vonzó, a szemed gyönyörű, és nekem a hajad is tetszik.
Ocsmánynak nevezni pedig -noha a szépség szubjektív- rosszindulatú baromság.
63/71 anonim válasza:
Ha lány akarsz lenni, akkor a fejeddel nincs gond, csak öltözz lányosan. Ha fiú, akkor vágd le a hajadat valamennyire, és öltözz fiusan. Tudok neked ajánlani egy jó hajstílust: breton kicsi, pájszli hegyes, hosszú, hátul rövidd, elől kevésbé rövid. Veszel zselét, vagy habot, és fésüvel oldalra fésülöd, majd megszárítod.
64/71 anonim válasza:
nagyon szép szemed van. És nem vgy csúnya.. sztem te az átlagos és a helyes között vagy :))
65/71 A kérdező kommentje:
2014. aug. 21. 01:44
66/71 anonim válasza:
Hány kg vagy ,ha szabd tudni és nem sértő a kérdésem?Szerintem egy picit fogynod kéne így kép alapján ,de ez az én véleményem és nincs veled más baj :)
67/71 anonim válasza:
Váá nagyon jó lett az új hajad :DD Szerintem sokkal helyesebb lettél :) Gyönyörű a szemed *e* Ja igen. Szerintem egy picit nem ártana sportolni valamit. De csak, ha szeretnél...
68/71 anonim válasza:
Jól nézel ki, kifejezetten férfias lettél! :)
70/71 anonim válasza:
Hosszú hajjal különleges voltál és szerintem helyes, most átlagos a külsőd (szinte minden csávónak ilyen idióta sérója van manapság). Hosszú hajjal megbámultalak volna az utcán :D Ha tényleg férfias a tested, akkor gondolom senki sem nézett lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!