Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon csúnya...

Szerintetek is nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Bocsánat az ostoba kérdésért, de mindenki állandóan az arcomba vágja, hogy ocsmány vagyok, és végre meg akarom tudni, mi mások véleménye szubjektíven rólam.

Itt a kép: [link]

Egyébként fiú vagyok, a félreértéseket elkerülve.

2014. febr. 14. 19:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
26%

Basszus, én azt hittem egy nő van a képen. Sürgősen felejtsd el ezt a sérót mert nem ihszem, hogy egyedül én gondoltam rólad azt, hogy nő vagy........ Azonnal csináltass egy FÉRFIAS, rövid frizurát, az egyből megváltoztatná az arcodat is

24/n

2014. febr. 14. 20:22
 12/71 anonim ***** válasza:
71%
írod, hogy a rövid hajjal sem volt jobb a helyzet - hát persze, azért akármilyen frizurával nem lehet jól kinézni. kísérletezés, ez a titka. meg kell találni az ideális frizurát. rövid és rövid között is orbitális különbség van. de ez a hosszú ez borzalmas, már ha férfinak akarsz látszani
2014. febr. 14. 20:24
 13/71 anonim ***** válasza:
valamint még amit kipróbálhatsz a rövid haj MELLETT: arcszőrzet. Szerintem a körszakáll jól állna neked, és kétségtelenül nem nézne azzal senki sem nőnek
2014. febr. 14. 20:25
 14/71 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, de sajnos tényleg nem segített. :/

Sok frizurát kipróbáltam, és a végén már kifejezetten a többiek ajánlották, hogy növesszem meg újra, mert röviddel Anettka fejem van...

Az arcszőrzetet is próbáltam, de mindenki azt mondta, hogy undorító, mert lassan nőtt, nagyon lassan...

2014. febr. 14. 20:31
 15/71 anonim ***** válasza:
értem én hogy lassan nő, de egyszer megnő... ki kell várni, nyilván nem egyik napról a másikra lesz normális szakállad
2014. febr. 14. 20:34
 16/71 anonim ***** válasza:
Áá.. ez bizzar.
2014. febr. 14. 20:48
 17/71 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy csúnya, de kicsit pufinak tűnsz.
2014. febr. 14. 20:56
 18/71 anonim ***** válasza:
100%
Írtad ugyan, hogy nem segített a rövid haj és az arcszőrzet, de komolyan, ha levágatnád a séród és lefogynál kicsit+ez a szem, akkor kész főnyeremény :D
2014. febr. 14. 21:05
 19/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem erőltetném a hosszú hajat, így még nőiesebb vagy.
2014. febr. 14. 21:24
 20/71 A kérdező kommentje:

16/19

Nos, lehet. XD

17/19

Nagyon pufi vagyok. :D Majd szeretnék is "kicsit" fogyni, izmosodni.

18/19

Nagyon szépen köszönöm. :) Lehet megpróbálom újra a rövid hajat, majd ha lefogytam. Főnyeremény valószínűleg nem leszek, de mindenképpen normálisabbnak fogok tűnni (remélem...). :)

19/19

Hidd el, én sem... De eddig ez a legnormálisabb formám.

2014. febr. 14. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!