Szerintetek is nagyon csúnya vagyok?
Bocsánat az ostoba kérdésért, de mindenki állandóan az arcomba vágja, hogy ocsmány vagyok, és végre meg akarom tudni, mi mások véleménye szubjektíven rólam.
Itt a kép: [link]
Egyébként fiú vagyok, a félreértéseket elkerülve.
Basszus, én azt hittem egy nő van a képen. Sürgősen felejtsd el ezt a sérót mert nem ihszem, hogy egyedül én gondoltam rólad azt, hogy nő vagy........ Azonnal csináltass egy FÉRFIAS, rövid frizurát, az egyből megváltoztatná az arcodat is
24/n
Köszönöm a tanácsokat, de sajnos tényleg nem segített. :/
Sok frizurát kipróbáltam, és a végén már kifejezetten a többiek ajánlották, hogy növesszem meg újra, mert röviddel Anettka fejem van...
Az arcszőrzetet is próbáltam, de mindenki azt mondta, hogy undorító, mert lassan nőtt, nagyon lassan...
16/19
Nos, lehet. XD
17/19
Nagyon pufi vagyok. :D Majd szeretnék is "kicsit" fogyni, izmosodni.
18/19
Nagyon szépen köszönöm. :) Lehet megpróbálom újra a rövid hajat, majd ha lefogytam. Főnyeremény valószínűleg nem leszek, de mindenképpen normálisabbnak fogok tűnni (remélem...). :)
19/19
Hidd el, én sem... De eddig ez a legnormálisabb formám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!