Szerintetek is nagyon csúnya vagyok?
Bocsánat az ostoba kérdésért, de mindenki állandóan az arcomba vágja, hogy ocsmány vagyok, és végre meg akarom tudni, mi mások véleménye szubjektíven rólam.
Itt a kép: [link]
Egyébként fiú vagyok, a félreértéseket elkerülve.
Engem személy szerint nagyon irritál, hogy férfiaknál csak a tipikus borostás "jóképű" minősül megfelelőnek, és nem képesek megérteni az emberek, hogy vannak széparcú férfiak. Ettől nem melegek, nem akarnak nők lenni, ugyanolyan férfiasak, de a szépség rengeteg formában megjelenik. Férfimodellek között nem ritka az efféle, feminimen szép arc, és rengeteg nő (köztük én is) odavan ezért. Nem mellesleg sok fejlettebb ízlésű férfi irigykedik az effajta férfiszépségre.
Aki nem tud túllépni bizonyos szépségkategóriákon, az valószínűleg olyan is - mind gondolataiban, mind tapasztalataiban szegényes.
Szerintem meg kifejezetten szép arcod van, szép a szemed, és jó a hajad! Ne hidd el senkinek mikor lerondáznak.
19/L
basszus, én komolyan azt hittem lány vagy!!!
egyébként nem vagy csúnya!:)
L/20
Nem vagy csúnya!
Nagyából egyetértek az előző válaszolókkal, illetve elmondanám, hogy tényleg van benned valami különleges, valami, ami megfog, megmagyarázhatatlan. :D Egyébként az ideálom a fehér bőr-világos szem-sötét haj kombó. Edzés+edzés+edzés, és nagggyonis jó leszel :D 15/L
Szerintem semmi gond nincs veled, a szemeid gyönyörűek. A fogyás jó ötlet, úgy még szebb lenne az arcod *-* borosta vagy szakáll a te esetedben inkább furn nézne ki mint férfiasan, ha a hajadon változtatni akarsz, akkor inkább valami divatos félhosszú fazon, de semmiképp sem rövid, kár lenne érte *-*
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!