Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon csúnya...

Szerintetek is nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Bocsánat az ostoba kérdésért, de mindenki állandóan az arcomba vágja, hogy ocsmány vagyok, és végre meg akarom tudni, mi mások véleménye szubjektíven rólam.

Itt a kép: [link]

Egyébként fiú vagyok, a félreértéseket elkerülve.

2014. febr. 14. 19:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon szép a szemed, szerintem se kell semmit csinálnod a hajaddal, talán ha elérted a célod a testeddel, akkor. De egyébként egyáltalán nem mondanám, hogy nagyon csúnya, ilyet sose gondolj magadról.

Szurkolok :)

16/L

2014. febr. 14. 21:47
 22/71 A kérdező kommentje:

21/21

Köszönöm. :)

Én is remélem, sikerül.

2014. febr. 14. 22:03
 23/71 anonim ***** válasza:
100%
Menjél edzeni, nem csak a fogyás miatt, hanem mert a túlsúly miatt szemmel láthatóan felborult valami a szervezetedben: nem termel tesztoszteront. De az sem kizárt, hogy pajzsmirigy-túlműködés okozza ezt a zavart, én a helyedben elsétálnék a háziorvosomhoz és kikérném a véleményét. Addig is, a hosszú haj és a hízás miatt ellágyult arcvonások miatt tényleg inkább nézel ki lánynak, mint férfinak, szóval irány az edzőterem és egy jó fodrász.
2014. febr. 14. 22:23
 24/71 A kérdező kommentje:

Köszönöm az aggódásod, utolsó, de a szervezetem jól működik ilyen szempontból. Nincsenek hormonzavaraim, semmi ilyesmi, csupán teljes egészében (nem csak vonásokat) anyukám arcát örököltem. Mindig is ilyen volt az arcom, és apukám arca is lányos volt kiskorában, csak velem ellentétben nála ezt megoldotta a pubertás nálam meg nem. Tesztoszteront jól termeli a szervezetem (óóó még hogy...). A testem teljesen férfias. A vállaim jó szélesek, és sokan akkor is azt hitték, hogy gyúrok, mikor közöm sem volt hozzá. A lábaim izmosak, pedig nem szoktam edzeni rá, és azt is dicsérték már. Egyedül az arcom ilyen nyomorék. XD

A testszőrzetem is normális mindenhol, csak az arcomon nő lassabban.

Edzőterem mindenképpen tervben van, és a hajvágástól már megzavarodtam, mert van, aki óvva int tőle (még itt is), de van, aki meg rá akar beszélni. Talán, ha jól kisportosodtam, akkor majd kipróbálom. :)

2014. febr. 14. 22:34
 25/71 anonim ***** válasza:
Egy fenét vagy ocsmány, nekem kifejezetten tetszik az arcod, olyan különleges. A hajad jó így ahogy van, szerintem a rövid nem állna jól.
2014. febr. 14. 22:48
 26/71 anonim ***** válasza:
Nagyon kedves vagy, kérdező. :)
2014. febr. 14. 22:55
 27/71 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves utolsó, de ezt miből gondolod? :D
2014. febr. 14. 23:00
 28/71 anonim ***** válasza:

ha fogynál, még lánynak is szép lennél :)

basszus, tényleg nagyon csajos az arcod, és ami a legdurvább, h nagyon szép is egyben :)

a hajaddal tényleg kezdj valamit, ami férfiassá teszi, mert lefogadom hogy minimum leszbinek néztek már korábban.

ezzel persze nem bántani akarlak.

2014. febr. 15. 03:41
 29/71 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy egy kicsit túlsúlyos vagy, de basszus, a csúnyától nagyon messze állsz. Inkább érdekes, van benned valami, ami megfogott. Nekem még a hajad fazonja is tetszik, sok rosszat nem tudnék mondani rólad.
2014. febr. 15. 09:08
 30/71 A kérdező kommentje:

28/29

Köszönöm a válaszod. Egyébként még leszbinek nem néztek, vagy legalábbis nem tudom. XD Lánynak már viszont igen, nem is egyszer...

29/29

Köszönöm. :) A túlsúlyosságon pedig dolgozni fogok. :D

2014. febr. 15. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!