Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon csúnya...

Szerintetek is nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Bocsánat az ostoba kérdésért, de mindenki állandóan az arcomba vágja, hogy ocsmány vagyok, és végre meg akarom tudni, mi mások véleménye szubjektíven rólam.

Itt a kép: [link]

Egyébként fiú vagyok, a félreértéseket elkerülve.

2014. febr. 14. 19:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
Olyan így arc alapján, mintha lenne rajtad egy kis felesleg, kerek arcod van. Ha ez így van, akkor én a helyedben mindenképpen lefogynék, mert ez nagyon sok lánynál kizáró ok. Ha csak az arcformád ilyen, akkor nincs gáz. Szerintem amúgy helyes pofid van, a hosszú haj meg mindig is bejött.
2014. febr. 15. 11:35
 32/71 anonim ***** válasza:
100%
Abból gondolom, mert mindent szépen megköszönsz, minden megjegyzéshez fűzöl valamit, mosolyogsz.. :)
2014. febr. 15. 11:38
 33/71 A kérdező kommentje:

31/32

Köszönöm. :)

Igen van rajtam felesleg, de le fogom küzdeni, remélem... :D

32/32

Köszönöm, hogy így gondolod. :)

Nagyon sok ilyen kérdésnél látom, hogy egy-két megjegyzés után milyen bunkó lesz az adott kérdező, és szerintem ez stílusra nézve undorító, mert ha már ilyen kérdést tett fel, akkor viselje a negatív véleményt is, szerintem...

2014. febr. 15. 11:47
 34/71 anonim ***** válasza:

Nem nézel ki jól, nőies az arcod, a hajad iszonyatosan előnytelen.

DE! Kiváló alapanyag vagy! Az arcbőröd ahogy látom hibátlan, a testedről amit irtál az is elég királyul hangzik, és a szemeid... Gyilkosok! Ember, ehhez nem is kell body buildernek lenni, isteni pasi lehetne belőled, főleg, hogy a barna haj-kék szem kombó tökéletes! Imádom. Az álompasijaimnak mind ilyenjük van. ;) És a jellemed is tetszik, olyan kis kedves vagy. Ahogy látom, elszánt vagy, ez majd meghozza a gyümölcsét. Edzés, izmosítás, valami jobb haj, amibe még bele lehet túrni, de nem ilyen hosszú, mert ez senkinek sem áll jól. Növessz egy kis borostát.

Sok sikert hozzá! 18L

2014. febr. 15. 11:55
 35/71 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Nos, a bőröm mindennek mondható, de tökéletesnek nem. Vannak jobb és rosszabb korszakai, amikor elmegy és amikor senki sem látná szívesen, ez ciklikus. Ez a kép akkor készült, mikor az elment stádiumban voltam éppen.

Amúgy köszönöm, bár a hajtól meg kicsit megzavarodtam XD.

Volt itt, aki tiltott a hajnyírástól, és volt, aki meg már elfuvarozott volna egy fodrászhoz. XD

Amúgy köszönöm, hogy a szemeimet ilyen sokszor megdicsértétek. Ez sokat jelent számomra. :)

2014. febr. 15. 12:05
 36/71 anonim ***** válasza:

Jó, gondolom néha megjelennek pattanások, meg ilyenek, nem?

A tökéleteset arra értettem, hogy nem heges, és nincs tele anyajegyekkel, meg óriási pattanásokat, "krátereket" sem látok, amiért sokaknak már bőrgyógyászhoz kell járnia.

2014. febr. 15. 12:22
 37/71 A kérdező kommentje:
Na azok valóban nincsenek. Hál' istennek az bőröm nem az a hegesedős fajta. Maximum ilyen kis piros folt lesz ami egy idő után elmúlik. :D
2014. febr. 15. 12:29
 38/71 anonim válasza:
megertem ha azt mondjak hogy csunya vagy...a szemed nagyon szep abba bele szerettem de a hajad...az nagy lanyos nyirasd le valahogy de lehet 25 evesen alom pasi leszel
2014. febr. 15. 15:35
 39/71 anonim ***** válasza:

Szerintem jól nézel ki,engem kicsit Oscar Wilde-ra emlékeztetsz: az arcformátok más de mindkettőtöknek olyan finom,nőies vonásai vannak :D Jót fog tenni ha elkezdesz edzeni+diétázni mert ha fogysz,akkor mindenhonnan fogysz,arcról is és kicsit "szögletesebb",férfias arcod lesz szerintem.

Szóval fel a fejjel,nem egy haverom van aki lányos arcú és attól még szeretik őket a csajok,az a lényeg legyen önbizalmad meg humorérzéked :)

19/L

2014. febr. 16. 14:07
 40/71 anonim ***** válasza:
Ha szakállasodsz sokat fog segíteni, sokat dob a férfiasságon. Nem lesz ott probléma, ütős leszel szerintem ha jó megjelenésed lesz.
2014. márc. 19. 00:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!