Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek baj, ha nem úgy...

Szerintetek baj, ha nem úgy öltözködöm?

Figyelt kérdés

Elég nőiesen, komolyan öltözködöm (ceruzaszoknya, blúz, ruhák, de nadrágot nem hordok, csak szoknyákat és azokból is elegánsakat, min. combközépig érőket) és mindig meglepődik mindenki, amikor megtudják, h kőkemény rockot hallgatok. Most nekem is bőrcuccokban meg szegecses mindenféle dolgokat kellene hordanom? Ti váltanátok stílust?

köszi

21/L

2014. jan. 31. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem. Hozzám a rap és a komolyzene áll közel, mégis hosszú hajam van és feketében járok, szóval mindenki azt hiszi, rockzenét hallgatok. (Ne érezd magad egyedül... :D)

21/F

2014. jan. 31. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem váltanék stílust. Miért is? Azért öltözködöm xy módon, hogy ÉN jól érezzem magamat, nem pedig azért, hogy másnak megfeleljek. Ha te így érzed magad jól, nem kell stílust váltani.
2014. jan. 31. 20:35
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi :) csak mert sok olyan ismerősöm van, aki aszerint öltözködik, h mit hallgat
2014. jan. 31. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.:)

Bár én rockeresen öltözködöm, ha nem így lenne sem változtatnék. Először is, mert nem zene függvénye (igen, ezzel kicsit magamnak mondok ellent), hogy ki hogyan öltözködik, másodszor pedig mert a magam kényelme a legfontosabb.:)

18/L

2014. jan. 31. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó tudni, hogy léteznek még ilyen lányok is! :)
2014. febr. 1. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
És szerintem ne válts stílust, őrizd meg a nőies megjelenésed.
2014. febr. 1. 12:53
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, kedvesek vagytok!
2014. febr. 1. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
én is pont így vagyok ezzel (na jó, én hordok nadrágot, de sokszor van rajtam, szoknya, ruha, szeretek elegánsan öltözni), mondjuk biztos meglepő valakinek ha mondjuk megtufná, hogy mit hallgatok, de kit érdekel? :D Szerintem ez fiatal korban van csak így, hogy úgy öltöznek az emberek, amit hallgatnak. Nem rosszból, de ennyi idősen már elég hülyén is néznénk ki zenekaros pólóban meg szakadt farmerben. De ez csak az én véleményem.
2014. febr. 2. 00:35
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi, hát rám biztos furcsán néznének az ismerőseim, sőt talán el is vinnének kivizsgálásra, ha egy nap a megszokott szoknya+ blúz helyett vmi szakadt farmerben, lyukas pólóban lennék, borzas hajjal
2014. febr. 2. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!