Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért zavarja az emberek...

Miért zavarja az emberek többségét, ha így öltözködöm?

Figyelt kérdés

Pl. nyáron egyberuhák, szoknyák, telitalpú szandálok stb. Szinte soha nem hordok nadrágot, esetleg hűvösebb időben, akkor is megspékelem valami magasabb sarkú cipővel/csizmával. Nem krvásként kell elképzelni, hanem egyszerűként, hétköznapiként (Blair Waldorf és Audrey Hepburn stílusát ötvözöm, van némi vintage beütés is). A házban, ahol lakom, van két egyetemista lány, akik folyton megjegyzéseket tesznek, ha összefutunk. Eleinte nem foglalkoztam velük, de most már nagyon idegesít. Továbbá, ha villamoson/buszon/metrón vagyok, van mindig csaj, aki flegmán végigmér és utána is bámul. Teszik a megjegyzéseket, hogy idióta pcsa, hülye rbanc, hogy néz má' ki (itt most nem konkrét egyetlen egy emberről van szó, ugyanis mindig vannak a közlekedési eszközökön, vagy éppen máshol ilyenek). Egyébként sem vagyok nagyszájú, nem szoktam másokat lenézően végigmérni. S igen, rosszul esik, ahogy nektek is rosszul esne. Miért jó nektek az, ha valaki ismeretlenre bunkón néztek, ha beszólogattok minden ok nélkül? (Bocs, ha hosszú lett.)

20/L

2013. júl. 4. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
irigyek
2013. júl. 4. 17:14
 2/9 A kérdező kommentje:
ugyan mire? :S Hiszen úgy öltözködöm, mint az átlag.
2013. júl. 4. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos te szép vagy, jó a stílusod, csinos vagy, ők meg undorítóan néznek ki. Képet tudsz ide betenni vagy küldeni magadról? Úgy biztosabban meglehetne mondani, hogy mi az ok.
2013. júl. 4. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:
arra hogy rajtad jól áll/szép vagy
2013. júl. 4. 17:23
 5/9 randomgirlLOL ***** válasza:
Igen, mert egyedi vagy, csinos, és hirtelen meglepő lehet, hogy egy ilyen fiatal lánynak (pláne, ha tanul mellette, mondjuk nem biztos, hogy ő fizeti) van lehetősége (értsd: pénze) ilyen jól öltözködni. Nem akarlak megsérteni, ez is egy ok lehet. :)
2013. júl. 4. 18:21
 6/9 pinkpancser ***** válasza:
Szard le őket és ne szerezd meg azt az örömet nekik, hogy szivedre veszed a megjegyzéseiket. Esetleg kedvesen szóld le Te is őket :)
2013. júl. 4. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:

TUTI irigyek

mert tetszel nekik

mersz felvenni ilyen ruhákat

jól is áll

szép az alakod

Más indok nem lehet

2013. júl. 4. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
88%

"Hiszen úgy öltözködöm, mint az átlag."

Az átlag sajnos nem ez. Szinte mindenki a férfias, tucat öltözéket viseli. Ezért biztosan irigyek rád, mert jó az ízlésed és van szépérzéked. De ne foglalkozz velük! Maradj meg ilyennek! Biztosan vannak és lesznek olyanok is (pl. igényesebb fiúk), akik majd megdicsérnek és bókolnak neked.

Egyébként minden elismerésem, példakép lehetsz a mai ifjúság számára. Igazi kis kincs lehetsz, ha a személyiséged is ilyen bájos és nőies. :-)

22/f

2013. júl. 4. 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajnos tényleg nem ez a megszokott. Manapság tényleg kevés igazán nőies nőt látni.

Irigyek lehetnek, mert van ízlésed, van pénzed szép ruhákra, pláne ha még az alakod is jó hozzá.

Amúgy én is hasonlóan öltözöm, engem is megnéznek, de beszólást még szerencsére nem kaptam.

2013. júl. 5. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!