Miért zavarja az emberek többségét, ha így öltözködöm?
Pl. nyáron egyberuhák, szoknyák, telitalpú szandálok stb. Szinte soha nem hordok nadrágot, esetleg hűvösebb időben, akkor is megspékelem valami magasabb sarkú cipővel/csizmával. Nem krvásként kell elképzelni, hanem egyszerűként, hétköznapiként (Blair Waldorf és Audrey Hepburn stílusát ötvözöm, van némi vintage beütés is). A házban, ahol lakom, van két egyetemista lány, akik folyton megjegyzéseket tesznek, ha összefutunk. Eleinte nem foglalkoztam velük, de most már nagyon idegesít. Továbbá, ha villamoson/buszon/metrón vagyok, van mindig csaj, aki flegmán végigmér és utána is bámul. Teszik a megjegyzéseket, hogy idióta pcsa, hülye rbanc, hogy néz má' ki (itt most nem konkrét egyetlen egy emberről van szó, ugyanis mindig vannak a közlekedési eszközökön, vagy éppen máshol ilyenek). Egyébként sem vagyok nagyszájú, nem szoktam másokat lenézően végigmérni. S igen, rosszul esik, ahogy nektek is rosszul esne. Miért jó nektek az, ha valaki ismeretlenre bunkón néztek, ha beszólogattok minden ok nélkül? (Bocs, ha hosszú lett.)
20/L
TUTI irigyek
mert tetszel nekik
mersz felvenni ilyen ruhákat
jól is áll
szép az alakod
Más indok nem lehet
"Hiszen úgy öltözködöm, mint az átlag."
Az átlag sajnos nem ez. Szinte mindenki a férfias, tucat öltözéket viseli. Ezért biztosan irigyek rád, mert jó az ízlésed és van szépérzéked. De ne foglalkozz velük! Maradj meg ilyennek! Biztosan vannak és lesznek olyanok is (pl. igényesebb fiúk), akik majd megdicsérnek és bókolnak neked.
Egyébként minden elismerésem, példakép lehetsz a mai ifjúság számára. Igazi kis kincs lehetsz, ha a személyiséged is ilyen bájos és nőies. :-)
22/f
Sajnos tényleg nem ez a megszokott. Manapság tényleg kevés igazán nőies nőt látni.
Irigyek lehetnek, mert van ízlésed, van pénzed szép ruhákra, pláne ha még az alakod is jó hozzá.
Amúgy én is hasonlóan öltözöm, engem is megnéznek, de beszólást még szerencsére nem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!