Mit tegyek? Utálnak mert így öltözködöm.
Nem, nem úgy, mint egy kurv@. Hanem úgy, mint ők:
persze hétköznapibb módon. :)
A gazdasági fősulira járok. Tavalyelőtt felkészítettek, hogy nagyon kemények lesznek ott az iskolatársaim (lenézőek, bunkók, sznobok, gazdagok stb). Azt vettem észre, hogy gyűlölnek engem, a ruháim és a stílusom miatt. Jobban mondva ezek a túlcsinos lányok, az átlagosak le se szarnak... Egyetlen barátnőm sincs (nem is közülük kerestem, hanem a normálisak közül, de ők sem szeretnek). Mégcsak nem is vagyok eleresztve anyagilag... (tehát nem engedhetem meg magamnak, hogy hetente v havonta több ruhás szatyorral menjek haza...) Miért utálnak ennyire?:(
Mert primitívek, egyrészt mert sznobok, másrészt meg mert pestiek. A nagy átlag ott meg idióta semmirekellő.
Szimplán sz.rd le őket. Vagy szó szerint, vagy csak képletesen :D
Ha melegítőben járnál suliba, akkor se lenne rá joguk, hogy beszóljanak, vagy lenézzenek. Idióta sznobok ezek, nem kell velük foglalkozni. Tudom, hogy bosszantó, engem is néztek már le nem egyszer a stílusom miatt, de át kell nézni rajtuk. Tudnod kell mindig, hogy semmivel nem vagy kevesebb, mint ők, hiába kapálóznak ilyen hülyeségekkel. A szánalmasságukat az is mutatja, hogy főiskolán, ahová már érett, felnőtt emberek járnak elvileg, de még mindig az a legnagyobb problémájuk, hogy más hogy néz ki, és ők ettől mennyivel jobbak. Ez kb. ilyen 13-15 évesek szintje...
Szerintem fogd úgy fel a dolgokat, hogy oda csak azért jársz, hogy tanulhass, aztán a barátokkal máshol vagy és máskor.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!