Az baj ha a divat szerint öltözködöm? 18/L
Figyelt kérdés
Nincs saját stílusom, és nem szeretek kitűnni a tömegből :/ Nem a ribis, inkább azt a visszafogott átlagos divatot követem.. Csak néha zavar hogy úgy mondd semmi egyedi nincs bennem. Vagy ez titeket zavar, ha egy lány nagyon átlagosan öltözködik, semmi egyediség?2012. dec. 3. 18:02
1/7 anonim válasza:
A mai divatot figyelembe véve, inkább előny, ha nem a szerint öltözködsz. :)
24/F
2/7 A kérdező kommentje:
Bokacsízma (lapos), csőnadrág, sima fekete téli kabát, táska ilyen csak nincs rajta nike felirat: [link]
2012. dec. 3. 18:12
3/7 anonim válasza:
szerintem egyeltalán nem baj ha valaki divatosan öltözik bár nem baj ha van benne az egyéniségedből is.....de amit leírtál aszerint divatos vagy és ez szerintam jó :)
4/7 anonim válasza:
szerintem nem baj, ha te így érzed jól magad
5/7 anonim válasza:
Ha neked így jó akkor jó. Engem nem zavar, egyszerűen csak nem értem. Miért akarsz úgy kinézni mint mindenki más? Hogy lehet hogy tömegember akarsz lenni aki olyan mintha futószalagon gyártanák? Jó, persze az alap más, de aki divatos az olyan mintha egyenruhában járna, a legtöbb ember ugyanúgy öltözik. Engem ez marhára zavarna, ha nekem ilyen divatos cuccokba kéne járnom.
6/7 anonim válasza:
na, megjött az álszent az ötödik válaszoló képében -.-
7/7 anonim válasza:
ha ilyet kérdeztél,akkor téged zavar :)
semmi baj azokkal,akik a basic cuccokat kedvelik, csinos,normális stílus, és nem igénytelen.
ha valami szeretnél mégis változtatni,akkor szerintem az alap cuccaid dobd fel néhány kiegészítővel, vmi extrább sállal, ékszerekkel,és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!