15-16 évesen gáz ha máshogy öltözködöm mint az átlag?
Jobban szeretem a chinót és az ingeket, mint a csőnadrágot meg a színes pólót... és nem nagyon érdekel más véleménye mert én szeretem és a barátnőmnek is nagyon tetszik, de kíváncsi lennék pár kívülálló véleményére.
[link] (ilyesmi ingeket; piros, zöld csíkos, kék csíkos, világoskék, sötétszürke...)
[link] (és ilyesmi nadrágot; feketét, drappot, bézst, szürkét...)
Hat nem mondanam magam ferfiasnak es persze hogy borotvalom a bajuszom:D
egyebkent akik mondtak azok azt mondtak hogy laza az oltozodesem.nem huzom fol honaljig a nadragot meg ilyenek.az inget is lazasabban hordom meg a testtartasom, jarasom is eleg laza, szoval erre oszinten megmondom nem is gondoltam hogy ezt fogjatok irni hogy tul "nagyfius". Egyebkent meg nem vagyok streber meg kocka stb sok baratom van sokat hulyulunk, bulizunk.most pont nem mert bnom van de amugy igen.en ebben erzem jol magam, es hat ti meg mondjatok tul uzletembres meg ferfias...de belsore meg pont a masik oldal vagyok.furcsa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!