Lefogyhatok ezzel az étrenddel, vagy nem lesz jó?
Megpróbálom röviden összefoglalni amit kigondoltam magamnak!
Reggelit beiktattam minden napra akkor eszem valami tésztásat vagy édesset inkább!Ebédre azt eszem amit általában főzünk de egy tányértól nem eszek többet.
Akkor délután ha nagyon éhes vagyok akkor megeszek valamit!max egy kisebb pogácsa ,vagy valami ez olyan mintha uzsonnának számitana.. este lefekvés előtt 2 órával eszem még valamit max tojásrántotta vagy igyekszem már valami könnyebbet enni!
Ezen kívül meginnék napi 2liter csapvizet, nem eszek kenyeret, semmi csokit, csipszet...csak hétvégén 1 nap vagy ha eszem is édesset azt is csak reggel teszem . Mozogni nem annyira tudok sajnos az egészségem nem engedi!Max kerékpározni birok! Ja és alma ecetet iszom minden étkezés előtt,és után!
Ha az adagokra odafigyelsz és a kenyérfélékből kevesebbet eszel, a nassolást elhagyod, az már biztosan segíteni fog. Arra figyelj oda, hogy egyél zöldséget is, de gondolom, az akkor az ebédekben benne lesz.
A kerékpározás pedig tök jó! Az almaecet nem tudom, hogy jó-e valamire. Nem hiszem, hogy azon fog múlni.
Az almaecet csak tönkre fogja tenni a gyomrod, az semmi másra nem jó.
Ha fogyni akarsz nem eszel délután se nagyobb se kisebb pogácsát. Nem lesz ez így jó. Szigorítani kell rajta. Pláne ha nem is nagyon mozogsz mellette.
Számold ki a bmr-edet. [link]
[link] Olvasd el ezt a cikket.
Ha van kérdésed írj, én szálkásítók, elég régen benne vagyok a témában, szívesen segítek.
Nem jó!
MÁr korán reggel tésztával nyitnál... Ne egyél magas glikémiás indexű szénhidrátokat! A kerékpározás pedig remek választás fogyáshoz.
Ha szabad megkérdezni: hány kg vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!