Én egy 13 éves lány vagyok. És mindennap keveset eszem. És pár napja Rubint Réka 3×5 perces tornáját csinálom.165 cm vagyok 52 kg. Szerintetek ezzel az étrenddel és ezzel a tornával lefogyhatok 48 kg ra?
Napi étrendem:Reggeli 2 tojás
Ebéd:-
Vacsora:-
Mert reggeli utána csak gyümit eszem.
13 évesen ezzel a diétával kb. 1 hét alatt szinte teljesen leállítod az anyagcserédet, jelentősen romlik a tanulási teljesítményed, 1 hónap alatt megállsz a fejlődésben, a melleid nem nőnek tovább, nem menstruálsz.
Ha csak nem eszel meg 5 kiló gyümölcsöt. Akkor viszont olyan mintha ennél rendesen.
Akkor csak az agyad nem fog rendesen fejlődni.
13 évesen, fejlődés közben mi a francnak akarsz fogyókúrázni?
Mert nekem azt mondták hogy akár gyerekként is lehet fogyózni ha nem vagy megelégedve a testsúlyoddal:)
Vagy nem ?
Lehetne, ha egyrészt nem gátolnád a fejlődésedet vele, mert amit te leírtál az nem fogyókúra, hanem a szervezet éhezési állapotba juttatása.
És lehetne, ha szükséged lenne rá, ha 80 kiló lennél. A tested még kialakulatlan még nőni fog, ha akarsz tornázz, izmosodj, de ne fogyókúrázz.
13 évesen nem kéne fogyoznod =) énis elkövettem ezt a hibát, türelmetlen,fáradékony voltam,nem tudtam koncentrálni, reggeli evés a legfontosabb, húst is nyugodtan ehetsz, nemfogsz tőle 10kg-ot hizni, szerintem tökéletes súlyod van,13évesen még húszszor változni fog az alkatod, magasságod, stb. inkább koncentrálj az evésre,nemfeltétlen kell csak zsiros kajákat enned.
16L
Köszi:)Csajok lehet télleg változni kéne:)
Puszi
Közöd b××g van?Ha nem érdekel nem kell néznii-.-"
Ennyíí
Na kocc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!