Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Így lefogyhatok nyárra kb 15...

Így lefogyhatok nyárra kb 15 kilót?

Figyelt kérdés

Este 6 után már nem eszem semmit (hétköznap fél tízkor már alszom). Reggelire egy kevés vajjal megkent zsömle sonkával+tea. Ebédre rendes, főtt ételt eszem, amit anyukám főz, csak kevesebbet eszem belőle, és megpróbálok kevés kenyeret enni hozzá. Inni csak ásványvizet iszom. Az étkezések között csak gyümölcsöt próbálok enni, édességek kizárva. Naponta kb 45-50 perc torna+ hetente 2x kb 7-800m tempós gyaloglás a gimitől fel a városba. Szerintetek sikerülhet így kb júniusra lefogynom 15 kilót? Kb 168cm vagyok és 85kg.

15/L

2012. márc. 11. 11:51
 1/6 anonim válasza:
100%
A zsömle sonkával nem jo.Ne egyél kenyeret,rendes vizet igyál,több torna.
2012. márc. 11. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:
reggelre ehetsz zsömlét sonkával, kell annyi szénhidrát, viszont ebédhez már ne egyél kenyeret, és a vacsora csökkentése/elhagyása nekem is segített, a torna jó, és a gyaloglás is, így tovább.:) javaslom az aerobik gyakorlatokat és úszást is.
2012. márc. 11. 12:34
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

akkor majd a kenyeret hanyagolom és kb 1 óra torna. tornázni mindennap lehet? mert azt olvastam valahol, hogy kell 1 pihenőnap, de ha nincs izomlázam, akkor tornázhatok ugyanúgy, ugye?

2012. márc. 11. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Fehérkenyeret és zsömlét ne, sok víz, több mozgás és akkor talán van esélyed -10 kilóra, többre kötve hiszem.
2012. márc. 13. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
vagy egyél csak 2szer egy nap..az hatásos
2012. márc. 13. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Akaraterő az kell hozzá, az biztos... amúgy próbálj olyan sportot csinálni, amit folyamatosan végezhetsz legalább fél órán keresztül, és minden izmodat megmozgatja (futás, biciklizés), mert ezután indul be a zsírégetés. Én biciklizek, de sajnos ugyan úgy zabálok, így nem sok értelme van... :( Nincs akaraterőm. Amúgy elvileg kell pihenőidőt hagyni az izmaidnak, de én a múlthéten mindennap bicikliztem, nem volt izomlázam, így nem hagytam ki egy napot se. De most muszáj volt, mert túl erősen fúj a szél, és esett az eső. Sok sikert!!!

16/L

2012. márc. 13. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!