Szokott valaki úgy vásárolni, hogy télen nyárra, nyáron a hűvösebb, hideg időre?
Figyelt kérdés
Lehet ezzel spórolni, vagy csak néhány ezer a megtakarítás?2012. febr. 21. 07:21
1/5 anonim válasza:
Ha okosan csinálod, akkor igen lehet sokat spórolni vele. Szezon végén kell a kiárusításos darabok között vásárolni. Van h 70%-kal olcsóbban adják ilyenkor a ruhákat.
2/5 anonim válasza:
jah-jah vagy évszak nagyon végén amikor a rajtuk maradt árut adják, vagy évszak nagyon elején amikor még szemétkedik az időjárás és nem tudja eldönteni mi van...(pl szeptemberben télicsizmát venni)
3/5 anonim válasza:
Lehet ezzel spórolni. Én például most vettem ausztriában két nyári ruhát. Eredetileg mindkettő 25 Euró volt, de most le voltak árazva 9 euróra, ráadásul egyet fizet kettőt kap akció volt. 50 Euró helyett összesen 9 Euróért vettem két ruhát. Ezért jó ilyenkor nyári ruhát venni :)
4/5 anonim válasza:
Persze,két téli bakancsomat vettem márciusban (nem volt 2000ft a kettő),téli kabátot is 300ft-ért, de ősszel is bikinit pár száz ft-ért. De ha valami tényleg nincs akkor ilyenkor be lehet szerezni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Akkor veszek néhány nyári felsőt.
2012. febr. 23. 06:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!