Lányok, jártok kozmetikushoz, fodrászhoz körmöshöz?
Körmös: nem
Kozmetikus: 1x voltam még középiskolás koromban
Fodrász: igen, 3-4 havonta, de van, hogy annál is ritkábban, attól függ, milyen állapotban van a hajam. Hajat szoktam csak vágatni.
Kozmetikushoz hónaponta 1-2x, bajusz gyanta, illetve néha szemöldök, bár a szemöldököm kikopott szóval abból lehet tetoválás lesz. 2 hónaponta fület is szoktam nála lövetni :D hirtelen felindulásból. A balba 5 van, a jobba 4.
Fodrászhoz évente max. 2x járok, mert mindog elcseszik a hajam. Magamnak szoktam vágni. Utoljára fodrásznál novemberbe voltam, akkor is csak göndöríteni és kicsit feltűzni esküvőre.
Körmöshöz 25-30 naponta járok. :)
18/L
Kozmetikushoz nem, fodrászhoz hát egy hónapban egyszer elszoktam menni festés+vágás nem árt egy kis frissítés, körmöshöz kb. 3 hetente járok! :-)
Na és te?
Nem.
Kozmetikushoz jártam egy időbe pillafestésre, a fodrász rendre elrontja a hajat, így tőle is búcsút vettem, a körmömet pedig rendben tudom tartani egymagam is.
Kozmetikushoz változó, szemöldök és lábgyantára szoktam menni, de ha kiszedem a szemöldököm és leepilálom a lábam, akkor abban a hónapban kihagyom.
Fodrászhoz havonta járok, most Karácsony miatt kicsúszott, de készülök. Fel van nyírva a hajam és fehér, magamnak nem merem szőkíteni, ezért inkább eljárok fodrászhoz.
Körmöshöz nem járok, magamnak csinálom a körmöm, szerencsére szép hosszú és saját.
Nem.
Szeretek mindent magamnak intézni, és elsősorban nem költségcsökkentés miatt.
Körmöshöz nem, kozmetikusnál csak párszor voltam szemöldökigazításon, mert egyszer túlszedtem, azóta is szenvedek vele..
Fodrászhoz kb 7-8 havonta járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!