Milyen időközönként jártok, kozmetikushoz, fodrászhoz, manikűr-pedikűröshöz, szoliba? És miket csináltattok ott?
Havonta:Fodrász(vágás,festés) kozmetikus(arckezelés:ragyanyomkodás pakolások stb szemöldök szedés műszempilla néha)
Három hetente műkörmös Szoliba nem járok
kozmetikus; hetente:szemölödök gyanta
fodrász; 3havonta (magamnak vágom a frufrum)
manikűr: havonta: műköröm
pedikür; -
szoli: hetente 7perc
Kozmetikushoz nem járok, mert szép a bőrőm. Manikűröshöz szintén nem és pedikűröshöz sem. Nagyon szép erős, hosszú körmeim vannak. Imádom a körömlakkokat és a kéz és lábápolási dolgokat. Magamnak festem és díszítem kövekket vagy bármivel mindig. A lábamat szoktam ápolni. Van egy csomó habkövem, különböző sarokreszelőim és krémem.
2 hetente szoktam festeni a körmöm a kezemen és a lábamon és hetente ápolom a sarkam.
Fodrászhoz 3 havonta szoktam járni, még pedig az évszakok végén. Melegollós hajvágást szoktam kérni és általában a végéből vágatok egy fél centit. Most fogok majd 28-án menni :)
Szoláriumba nem járok több ok miatt.
1, kreol bőröm van
2, van 1-2 anyajegyem és nem szeretném ha bármi bajuk lenne
3, úgy hallottam káros a szoli és nem szeretnék idősebbnek kinézni majd pár év múlva, mint amennyi valójában is vagyok.
Életemben 1x voltam szoláriumban, de akkor is azért, mert nyertem 5 percet :D
18/L
Több mint 10 év után most voltam először kozmetikusnál. Meg is bántam. Mitesszereket tisztított, de úgy hogy az állam 2 nap múlva tele volt begyulladt pattanásokkal, és a bőröm is ugyanolyan maradt.
Fodrászhoz 3 havonta járok, manikűröshöz 3 hetente, pedikűrre, szoliba soha.
Kozmetikushoz nem járok, mert az arcbőröm szép. Manikűr-pedikűröshöz sem, ha kifestem a körmöm az egyszínű, és nem szeretem a műkörmöt. Szoláriumba sem járok, a bőröm mindig is fehér volt, de most egy pici barnaságot sikerült összeszednem a kezemre és a lábfejemre:) Fodrászhoz 3-4 havonta járok, szeretem a hosszú hajat:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!