Milyen időközönként jártok, kozmetikushoz, fodrászhoz, manikűr-pedikűröshöz, szoliba? És miket csináltattok ott?
Kozmetikushoz nem járok mert szép az arcom,soha 1 pattanásom sem volt pedig már 24 vagyok. (Lány)Összesen 2szer voltam nála,de mindig nagyon elszúrta a szemöldököm,úgyhogy magamnak kiszedem. Pedikűr,manikűr magamnak csinálom úgy kb hetente 1szer. Fodrászhoz 4 havonta járok,mert vékonyszálú a hajam,s elnővi a tépett formát akkor nagyon furán áll,meg feltörik a vége.kb ennyi
Szoliba csak tavasszal járok,a nyári szezon előtt úgy heti 1-2 szer,4-4 percre de max 10szer
Körmösnél és kozmetikusnál még soha életemben nem jártam, és nem is nagyon tervezem:)
Fodrásznál 2éve nem voltam,növesztem a hajam,már szép hosszú a csipőmég ér:)Egészséges, dús,eredeti sötétbarna hajam van,soha nem festettem be, nem is tervezem,így is sokan kérdezik, hogy mennyiért rakattam fel póthajat:) Én meg mondom, hogy ez az eredeti hajam!!!:) Szoliba se voltam soha és oda sem tervezek elmenni,mivel nyáron természetesen barnul a bőröm és itt is a kérdés, hogy hova jársz szolizni:) Szóval szerencsés vagyok :)
A bőröm ápolására egy évben kb 5ezer Ft-ot költök félévente veszek egy garnier arctisztító gélt ezzel naponta kétszer tisztítom meg az arcom. Egy évre elég egy Angel star testápoló:) És sminklemosót szoktam venni évente egyszer :) Hajsampont és balzsamot ill hajsprét negyedévente veszek magamnak Loreal elséve,garnier és egybek:) Mindent összevetve 10ezer Ft-ból kijön egy évre a szépítkezés ezen része.:)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!