Milyen gyakran jársz fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz egyéb kezelésekre (mezoterápia, infraszauna, stb)?
Fodrászhoz egy évben talán egyszer, vagy még annyiszor se.
Kozmetikusnál még életemben nem voltam.
Körmösnél se.
Meg a többinél se.
És mégsem vagyok ápolatlan.
19/L
-Fodrászhoz:eddig évente 1x maximum 2x,de ez most változott,mert tépett,ritkított frizkóm lett és ezt gyakrabban kell vágatni.A fodrászom azt mondta h kb. 4-5hónapig jó lesz:D
-kozmetikushoz:nem járok,itt vagyok én,amit kell meg tudok csinálni(miteszereket lekezelem,szemöldökömet kiszedem,ápolom a bőröm.)
-körmöshöz:nem járok,el nem tudnám viselni a műkörmöket:D
Szóval én csak fodrászhoz járok,de én így érzem jól magam,nem gondolom,hogy az én koromban műköröm és társai olyan elengedhetetlen kellék lenne,pedig sokaknak van!!
14/L
Első vagyok.
El is képzelheted.
A hajamat általában én igazítom meg, az aljából mindig vágok egy kicsit, hogy ne legyen töredezett. Amúgy nincs vele gondom, szeretem növeszteni, de ha valami más frizurát szeretnék, akkor elmegyek fodrászhoz. De mondom, ez kb. évente egyszer fordul elő.
Kozmetikushoz nem járok, mert nincs különösebb gondom a bőrömmel, ha néha előfordul egy-egy pattanás, azt kinyomom magamnak (még sose lettem heges tőle). Mitesszereket is magamnak nyomom, attól se lett még semmi "bajom".
A körmeim természetesen is szépek, levágom, lereszelem szépre, ha kell, befestem. Műköröm nekem nem kéne, nem tetszik, nem vágyom rá, jobb szeretem a természetes dolgokat.
A mezoterápia meg azt se tudom, micsoda.
Szóval nem csak úgy lehet az ember szép, ápolt, ha havonta (vagy még gyakrabban?) eljár mindenféle "szépészhez".
És igazság szerint nem is mindenkinek van erre pénze...:S
19/L
Fodrászhoz kb félévente egyszer... Magamnak vágom, festem tök extrém fazonra és színre, tehetséges vagyok, így semmi szükségem nincs fordászra.
Kozmetikusnál még nem voltam. Ápolom a bőröm, szerencsére nincs is semmi baj vele, egészséges, ha van pattanás vagy valami, azt házilag kezelem. Szemöldökömet is magam szedem, illetve először egyik barátnőm segítségét kértem:D
Körmösnél se voltam még, én a rövid, feketére lakkozott köröm híve vagyok, azt meg megcsiunálom otthon seperc alatt, és lám, csodálatos. A műköröm meg nem is tetszik, ízlésetelen.
17L
Én is kb úgy, mint az előttem szólók.
Fodrász mondjuk van hogy évente 3x is, de a többi mind stimmel.
Kozmetikusnál még nem voltam, szép a bőröm, az arctisztítást és néha az arcpakolásokat tökéletesen el tudom én is végezni otthon.
Körmeim is szépek, erősek, szinte minden másnap újrafestve - saját kezűleg, szépre. Műköröm nem kellene, szerintem nem szép de mindenkinek szíve joga...
Szolizni SEM voltam még, nem tartom egészségesnek és gyorsan lebarnulok nyáron (max. barnítókrém)
Az előttem 2vel levő hozzászólóval pedig maximálisan egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!