Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúknál mennyire szőrös a már...

Fiúknál mennyire szőrös a már ronda? Lányoknak ez gondot okoz?

Figyelt kérdés

Sajnos isten adta genetikám miatt kegyetlenül szőrös a fenekemtől a bokámig mindenem, szóval lényegében az alsó régiók és ez engem nagyon zavar. Félek, hogy később akár egy párkapcsolatban, vagy annak elkezdésében gondot okozhat főleg azért, mivel az önbizalmamból is el vesz ez a dolog. Nem akarnék olyan helyzetbe kerülni, hogy az aktus megkezdése előtt elkergetnek, mert esetleg taszítja a látvány a kiszemeltemet..

Mit kellene tennem? A teljes szőrtelenítés szerintem elég b*zis. Ritkításról nem hallottam még.

2013. dec. 29. 21:33
 1/9 anonim válasza:
75%
Lábadat max akkor ha nagyon durván az. Mást alap dolog szerintem.
2013. dec. 29. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A szőrös hát gusztustalan nekem:D
2013. dec. 29. 21:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak az a gond ezzel, hogy ha a seggem leszőrtelenítem, akkor lényegében lesz egy szőrtelen seggem és egy jetiszőrös lábam. A kettő kicsit elütne. Akkor meg az lenne a baj :D
2013. dec. 29. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
a farkad és a segged borotváld viszont a lábadon hagyd meg a szőrt. A lábad le ne merd borotválni:) Nem fog elütni egymástól xd
2013. dec. 29. 22:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Előre leszögezem, hogy ez nem az enyém, de kb ezt kell elképzelned. Ha csak a fenék részt lenyírom, akkor tuti elüt majd :/ [link]
2013. dec. 29. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
átlag férfisegg
2013. dec. 29. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Fú hát ne haragudj, de szerintem ez már sok (mármint amit linkeltél), pedig én nem szeretem a csupasz pasikat.

A fenekeden szerintem szedesd le, az intim területeken vágd rövidre. Ugyanez a combon. Bár elvileg van ritkítás, de ezt érdemes lenne kozmetikusnál megkérdezni. Vannak már intim kozmetikák, ott is érdeklődhetsz milyen lehetőségek vannak.

De elsőkörben megpróbálhatod mindenhol lenyírni hajnyíró géppel, hátha jobbnak néz ki összhatásban.

De valamit csinálj vele, mert szerintem ez a legtöbb lánynak már sok. Persze lehet valakinek pont ez jön be.

2013. dec. 29. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
A lányok ízlése sokkal eltérőbb (egymástól), mint a pasiké, lesz egy csomó akit nem zavar vagy jobban zavarná a csupasz. Szerintem hagyd így ahogy van, a szőrtelenítéssel csak egy csomó gondot vállalsz magadra, most ráadásul tél van és a kutya se látja.
2013. dec. 30. 00:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, szerintem is az enyém nagyon az. De ember...ehhez már bozótvágó kell xD Gondoltam már én is arra, hogy télen gyantáztatom, úgy sem látja senki, és majd nyáron nyilván nem lesz annyira szőrös. Szerintem az elképzelés jó, csak nem tudom, hogy gyakorlatban is működik-e :D Amúgy nem hiszem, hogy a sportolók b*zik(azért nyilván van köztük) innen kiindulva meg szerintem nem b*zis, de függ az alkattól. Én előbb vagy utóbb biztos bevállalok egy gyantázást, és reménykedve abba, hogy majd nem lesz annyira szőrös egy ideig, bár nekem nincs is akkora, mint a tied :D
2013. dec. 30. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!