Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak milyen mániájuk van, mint pl fiúknál a "méret" dolog?
Figyelt kérdés
Ugye sok fiú... legtöbb fiú elég sokat gondolkodik a saját méretén, elég nagy-e elég vastag stb... tehát valamiféle mániának mondható
Valami hasonló lányoknál is van? Mi lenne az?
Intim/testi dologra gondolok
2012. szept. 28. 16:55
1/10 anonim válasza:
Szerintem talán a mellméret!!!
3/10 anonim válasza:
mell,fenék,száj
kb ebben a sorrendben
4/10 anonim válasza:
mellméret, fenék és csípő mérete
5/10 anonim válasza:
Lapozz vissza párat és megleled a választ. Mellméreten kívül az "elég kerek-e a fenekem / túl vastag a lábam / elég szűk v. nedves-e a puncim" és sorolhatnánk....
7/10 anonim válasza:
1. elég nagy/feszes/kerek-e a cici
2. elég lapos-e a has
3. elég vékony-e comb/vádli, illetve formás-e
4. a fenék se lehet soha elég feszes/gömbölyű...
5. a csípő is kritikus: ne legyen fiús, de túl széles se
6. a haj is kritikus pont (hossz, sűrűség, mennyire egészséges...)
Nem, nincs semmi, amin izgulhatnánk... :D :D
8/10 anonim válasza:
Hetes vagyok: a punci kinézetét meg sem említettem, és akkor még ott vannak az állandó szőrtelenítési/bőrápolási procedúrák...
9/10 anonim válasza:
Nálam:
1. mellméret
2. has
3. bőrproblémák
4. haj
Ebben a sorrendben. :D
10/10 A kérdező kommentje:
Hagyjátok abba, elég lesz:DD
Tényleg borzasztóak vagytok, és még szegény minket szóltok le :_D
Köszönöm a válaszokat :)))
f/20
2012. szept. 28. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!