Csak nekem tetszenek az ezekhez hasonló lányok?
Sokan ezekre azt mondják, hogy anorexiások, de nekem ezek tetszenek a legjobban. Hirtelen ilyen képeket találtam, gyorsba bemásoltam párat:
-Egy 16-18 év körüli fiú
Sorry, ha valamit 2x másoltam be, illetve őszinte és normális hozzászólásokat szeretnék, nem fogom lepontozni őket!
# 27-es voltam:
-én meg arra lennék kíváncsi mennyi itt az elkeseredett teltkarcsú hölgyemény, akinek nem tetszik, hogy egyeseknek bejönnek a vékony lányok, s ezt a válaszok leértékelésével adja tudtunkra :D
22F
31!
Az eszedbe se jut, hogy csak más az elképzelésünk a vékonyról? Ami neked vékony (pl.: 1., 2.), azok a lányok nekem éhező etióp kisgyerekekre emlékeztetnek, ami neked már husi (=nem áll ki minden csontja), az másnak a vékony?
Elég tág az az intervallum, ami a képek szerint neked tetszik:)
A nagyon vékony, inkább már sovány kategóriájú lányok őszintén szólva cseppet sem tetszenek, például ők:
Nincs alakjuk, pontosbban van, csak egy kifejletlen kamaszfiúra hajaz. Amivel semmi baj nincs, legtöbb modell ilyen, magas, hosszú, keskeny csípőjű, kis mellű, fiús. Sokknak tetszik, nekem pont nem.
Volt olyan alak, ami az álom kategóriába tartozik, például ez a kettő iszonyú szép
Vékonyak, mégis formásak, nőies testük van, felesleg nélkül. Szépek.
Az egészséges karcsúság gyönyörű, főleg, ha sportos. Akin nulla izom van, és csont és bőr, az szerintem nem szép. Ennyi:)
Attól, hogy vki vékony, még nem anorexiás. Az anorexia egy betegség, de látom ezzel sokak nincsenek tisztában.
Nekem hasonló alkatom van, mint a képen szereplő lányoknak (161 cm-hez 46 kg vagyok). Nem azért, mert testképzavarom van, kövérnek látom magam és hashajtózok meg hánytatom magam, hanem mert ilyen az alkatom és kész.
Halálra zabálhatom magam csokoládéval, akkor sem hízok.
Az, ha vkit "leanorexiásoznak" legalább annyira bántó tud lenni, mint ha vkire azt mondják, hogy kövér disznó.
Elhiszem, hogy nem tetszik mindenkinek az ilyen alak, nem is kell, hiszen különbözőek vagyunk, de azért nem kell bántani a másikat. Egy kis empátia igazán szorulhatna az emberekbe.
Normálisan is lehet írni, hogy nem az esete vkinek, nem kell hozzá vérig sérteni a hasonló alkatúakat.
Egyszer már, ha jól emlékszem írtam, hogy próbáltam tágabb intervallumba linkelni képeket. pl. a 2. attól vékonyabb már ne nagyon legyen, a kulcscsontja tényleg eléggé kilátszik, de még tetszik.
Egyébként nekem tetszenek sokak szerint "pálcika" lábak, tehát így tetszik pl. az 1. képen lévők is. De nem tartom egyiket sem anorexiásnak! Szerintem szép mindegyik képen lévő lány.
Amúgy meg aki írta, hogy "csontváz pedo képek" nem tudom mit vár tőlem, nem vagyok meg 18 alapból, nem tetszenek a jóval idősebb lányok :/ Bár ez megint olyan, hogy sokaknak igen.(a maximális értek nálam valahol+10 körül van, de legyen inkább 6; mínuszba meg még ugyebár nem túl sok...) Egyébként annak a nőnek is szép alakja van, amit belinkelt, de azok a mellek... nekem egyáltalán nem jönnek be.
Összefoglalóba: lehet felőlem olyan is, akik szerint már visszataszító, mint pl. a 2. kép, nekem tetszik.
Ezek nekem kimondottan tetszenek: 1-4, 5->szerintem szép a feneke :) 6-tól 11-ig Ezután, jön úgymond egy "másik kategória", akik már nem annyira vékonyak, mint a többi lány.
Nehéz ezt így elmondani, valahogy tetszenek: a vékony, sovány, gebe lányok, ki milyen címszóval illeti meg őket.
# 38 Biztos nem sértenék meg senkit olyannal, hogy túl vékony, bár nehéz is lenne, ha tetszik :D persze azért van egy határ. Biztos szép lehetsz te is :)
De akin már van egy kis felesleg, valahogy nem tud tetszeni :/ (van egy kis pocija, combjai összeérnek és sorolhatnám)
Na ez jó hosszú lett, mindenesetre, mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!
Ment mindenkinek a zöld :)
Pl. ezen az oldalon lévő lányok 95%-a tetszik: [link] Pár képet innen linkeltem, de nem linkeltem be sokat, hiába 1-2 nagyon tetszik. És egyébként tudom, hogy mit jelent a skinny, amúgy meg a thin szó alatt is kb ezek találhatók...(google képek között, van pár vészes :S)
38,
erősen kétlem, hogy 161/46-al olyan lennél, mint az első pár képen lévő hölgyemény (kevesebbel is vastagabb voltam).
És ezek a képek önsanyargató, proana oldalakról származnak, ahol NEM a genetikailag vékony, hízni vágyó, de hízni nem tudó lányok teszik fel a képeiket, hanem azok, akik egymást biztatják a beteges fogyásra.
Az anorexia szó itt nagyon is helytálló. Nem szitokszóként használom, hanem a valóság leírására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!