Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem tetszenek az...

Csak nekem tetszenek az ezekhez hasonló lányok?

Figyelt kérdés

Sokan ezekre azt mondják, hogy anorexiások, de nekem ezek tetszenek a legjobban. Hirtelen ilyen képeket találtam, gyorsba bemásoltam párat:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

-Egy 16-18 év körüli fiú

Sorry, ha valamit 2x másoltam be, illetve őszinte és normális hozzászólásokat szeretnék, nem fogom lepontozni őket!

2013. dec. 24. 01:12
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
25%
Nekem is ez a tökéletes! ^^ Köszönöm, hogy a menyországban érezhettem magam eddig a 2 percig, amíg megnéztem a montázst! ˘˘
2013. dec. 24. 02:25
 12/48 A kérdező kommentje:
Előzőnek: igazán nincs mit xDDDDDDD Örülök, hogy neked is tetszenek :D
2013. dec. 24. 02:31
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Szepek a lanyok, de mellejuk egy kockas hasu, kozepesen kisportolt (tehat nem a lufiallatka, de nem is a vezna vagy elhizott) illik. Te hogy nezel ki? ;-)
2013. dec. 24. 03:50
 14/48 anonim ***** válasza:
83%
Ezek már nagyon gebék.
2013. dec. 24. 05:14
 15/48 anonim válasza:
46%
én ismerek egy ilyen csajt
2013. dec. 24. 07:10
 16/48 anonim ***** válasza:
90%
20 év felett ritka az ilyen alkat, bár akad persze. De a tizenéves vékonyabb lányok jellemzően pont így néznek ki, anélkül hogy anorexiások lennének.
2013. dec. 24. 08:00
 17/48 anonim ***** válasza:
78%
Van közte pár kellemes nő de amiknek hurkapácika lábuk van az okádás jön rám.Te nem tudod mi az,hogy formás.Vagy csak kicsit aberrált vagy.
2013. dec. 24. 08:30
 18/48 anonim ***** válasza:
92%

Nézd, valakinek pontosan ezek jönnek be, ahogyan neked is, és sok férfi a husisabb lányokat szereti. Lesznek olyanok, akik itt lehordanak a véleményed miatt, mert a fogyókúra vonat "Csak a kutyák játszanak csontokkal" ismételgetői ide jönnek, de mindenkinek joga van azt szeretni, ami neki szimpatikus, úgyhogy ne is figyelj ezekre.

Vékony vagyok ugyan, de nem ennyire, és ezek a lányok szerintem ugyan szépek, de a legtöbbnek a lába olyan, mint egy fogpiszkáló, szóval én nem értek egyet azzal, hogy ezek a legjobb csajok a világon, de ez meg az én személyes véleményem.

További szép napot, kellemes ünnepeket. :)

2013. dec. 24. 08:42
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy a rovatból hogyan lett vonat, de elég viccesen jött ki. :D Bocsánat, elírtam. :D
2013. dec. 24. 08:43
 20/48 anonim ***** válasza:
66%

Elég vegyesen linkeltél. Van köztük (nem is egy) beteges csontkollekció, de formás, csinos lány is akad ( [link] ), így nehéz eldönteni, hogy mégis miről beszélsz, te mit preferálsz igazán, hisz óriási a különbség a két kategória között.

Az első jó pár lány borzasztóan egészségtelenül fest. Amellett, hogy a zsírszázalékuk alacsony, az izmuk is nulla. Elborzadok tőlük. Nem csak a testüktől, hanem attól is, ami a fejükben van (pro ana, thinspiration).

A másik kategória teljesen oké és itt nem a nagyobb mellekről van szó. Akkor is tetszene, ha ugyanilyen karok, lábak, has és derékvonal mellé tízed ennyi melle lenne.

2013. dec. 24. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!