Csak nekem tetszenek az ezekhez hasonló lányok?
Sokan ezekre azt mondják, hogy anorexiások, de nekem ezek tetszenek a legjobban. Hirtelen ilyen képeket találtam, gyorsba bemásoltam párat:
-Egy 16-18 év körüli fiú
Sorry, ha valamit 2x másoltam be, illetve őszinte és normális hozzászólásokat szeretnék, nem fogom lepontozni őket!
Nézd, valakinek pontosan ezek jönnek be, ahogyan neked is, és sok férfi a husisabb lányokat szereti. Lesznek olyanok, akik itt lehordanak a véleményed miatt, mert a fogyókúra vonat "Csak a kutyák játszanak csontokkal" ismételgetői ide jönnek, de mindenkinek joga van azt szeretni, ami neki szimpatikus, úgyhogy ne is figyelj ezekre.
Vékony vagyok ugyan, de nem ennyire, és ezek a lányok szerintem ugyan szépek, de a legtöbbnek a lába olyan, mint egy fogpiszkáló, szóval én nem értek egyet azzal, hogy ezek a legjobb csajok a világon, de ez meg az én személyes véleményem.
További szép napot, kellemes ünnepeket. :)
Elég vegyesen linkeltél. Van köztük (nem is egy) beteges csontkollekció, de formás, csinos lány is akad ( [link] ), így nehéz eldönteni, hogy mégis miről beszélsz, te mit preferálsz igazán, hisz óriási a különbség a két kategória között.
Az első jó pár lány borzasztóan egészségtelenül fest. Amellett, hogy a zsírszázalékuk alacsony, az izmuk is nulla. Elborzadok tőlük. Nem csak a testüktől, hanem attól is, ami a fejükben van (pro ana, thinspiration).
A másik kategória teljesen oké és itt nem a nagyobb mellekről van szó. Akkor is tetszene, ha ugyanilyen karok, lábak, has és derékvonal mellé tízed ennyi melle lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!