Csak nekem tetszenek az ezekhez hasonló lányok?
Sokan ezekre azt mondják, hogy anorexiások, de nekem ezek tetszenek a legjobban. Hirtelen ilyen képeket találtam, gyorsba bemásoltam párat:
-Egy 16-18 év körüli fiú
Sorry, ha valamit 2x másoltam be, illetve őszinte és normális hozzászólásokat szeretnék, nem fogom lepontozni őket!
hát ba'ki te ritka perverz lehetsz :D
pont az akit határesetnek tituláltál akire azt mondom hogy még nem vékony, a többi már tényleg betegesen vézna :D
Azt a határesetet nem úgy értettem, hogy az felett már nem tetszik, bevallom a többi tényleg mind vékony, de akit határesetnek mondtam attól sokkal kövérebb ne legyen.
Amúgy miért lennék perverz? XD
Akire mondtam, hogy határeset nem azt mondom, hogy az felett már nem tetszik, de sokkal kövérebb ne legyen tőle.
Bevallom a többi lány tényleg vékony, de nekem tetszik.
Egyébként miért lennék perverz? xD
Köszönöm az addigi válaszokat! Örülök, hogy nem csak nekem tetszik, és nem csak én nem tartom őket betegesnek vékonynak :) Na ezek már tényleg túlságosan betegesen vékonyak: [link]
xDDDDD
*eddigi
Egyébként idáig mindenkinek ment a "Hasznos" :) És annak is örülök, hogy legalább normális válaszok születtek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!