Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem tetszenek az...

Csak nekem tetszenek az ezekhez hasonló lányok?

Figyelt kérdés

Sokan ezekre azt mondják, hogy anorexiások, de nekem ezek tetszenek a legjobban. Hirtelen ilyen képeket találtam, gyorsba bemásoltam párat:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

-Egy 16-18 év körüli fiú

Sorry, ha valamit 2x másoltam be, illetve őszinte és normális hozzászólásokat szeretnék, nem fogom lepontozni őket!

2013. dec. 24. 01:12
1 2 3 4 5
 1/48 A kérdező kommentje:
[link] ->Ez pl már nálam határeset körül van, ennél ne legyen sokkal vastagabb, mert már nem tetszik :/ És a nagy fenék és mell se tetszik, és a plasztika sem, lehet a fenti képeken szerepelnek olyanok, akik plasztikázva vannak.
2013. dec. 24. 01:17
 2/48 anonim ***** válasza:
69%

hát ba'ki te ritka perverz lehetsz :D

pont az akit határesetnek tituláltál akire azt mondom hogy még nem vékony, a többi már tényleg betegesen vézna :D

2013. dec. 24. 01:19
 3/48 anonim ***** válasza:
47%
Nem mondom hogy egy alkalomra nem vállalnám be őket,de kapcsolatra nem igazán. Oda egy bombázó(csodás formás alak) kell,akiért megéri hű maradni.
2013. dec. 24. 01:21
 4/48 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is a vekony nok tetszenek, mindenkinek mas tetszik. ugyanugy nekem is hatareset amit belinkeltel, de valakinek meg pont az tetszik..
2013. dec. 24. 01:29
 5/48 A kérdező kommentje:

Azt a határesetet nem úgy értettem, hogy az felett már nem tetszik, bevallom a többi tényleg mind vékony, de akit határesetnek mondtam attól sokkal kövérebb ne legyen.

Amúgy miért lennék perverz? XD

2013. dec. 24. 01:29
 6/48 A kérdező kommentje:

Akire mondtam, hogy határeset nem azt mondom, hogy az felett már nem tetszik, de sokkal kövérebb ne legyen tőle.

Bevallom a többi lány tényleg vékony, de nekem tetszik.

Egyébként miért lennék perverz? xD

2013. dec. 24. 01:32
 7/48 A kérdező kommentje:
lol 1. nem küldte el, többször ráfrissítettem erre most 2x... na mind1...
2013. dec. 24. 01:32
 8/48 anonim ***** válasza:
35%
Ezek nem betegesen vékonyak, közelében nincsenek. Manapság, ahogy az emberek egyre zsírosabbak lesznek ezeket már néhányan anorexiásnak tekintik, szerintem tökéletesek :)
2013. dec. 24. 01:49
 9/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm az addigi válaszokat! Örülök, hogy nem csak nekem tetszik, és nem csak én nem tartom őket betegesnek vékonynak :) Na ezek már tényleg túlságosan betegesen vékonyak: [link]

xDDDDD

2013. dec. 24. 01:55
 10/48 A kérdező kommentje:

*eddigi

Egyébként idáig mindenkinek ment a "Hasznos" :) És annak is örülök, hogy legalább normális válaszok születtek :)

2013. dec. 24. 02:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!