Csak nekem tetszenek az ezekhez hasonló lányok?
Sokan ezekre azt mondják, hogy anorexiások, de nekem ezek tetszenek a legjobban. Hirtelen ilyen képeket találtam, gyorsba bemásoltam párat:
-Egy 16-18 év körüli fiú
Sorry, ha valamit 2x másoltam be, illetve őszinte és normális hozzászólásokat szeretnék, nem fogom lepontozni őket!
ez pl teljesen normális, de tényleg van pár botsáska azok közül, amit linkeltél.
Úgy került oda pl. ez is: [link] és azért mert próbáltam szélesebb körbe keresgetni fotókat, Ő is tetszik.
"Az első jó pár lány borzasztóan egészségtelenül fest." Nekem pl. tetszenek az 1. fotón lévők is.
Egyébként főleg azok a lányok tetszenek, akik vékonyak és emellett sportosak is(de nem izmos!), remélem értitek.
Én ugyan lány vagyok, de a linkelt lányok szerintem messze nem anorexiások, nagyon szép alakjuk van. Ez pl. tökéletes: [link] és ezt az alakot nem éhezéssel, hanem sporttal és helyes étrenddel lehet elérni, tehát az anorexiához köze nincs.
Egyébként nem értem, miért kell bántani az anorexiásokat. Ők betegek, inkább segíteni kellene rajtuk.
Csak az első pár képet néztem meg és azok a lányok kórosan soványak. Nemnormális, hogy nekik akkora a combjuk, mint egy normál arányokkal rendelkező lány karja.
Ha már sportol valamit, akkor meg legyen rajta egy kis izom, nem kell bodybuildernek lenni, de egy finom izomtónus sokat javítana ezeken a csajokon.
Köszönöm mindenkinek! Úgy látom nagyon megoszlanak a vélemények. Valaki szerint kórosan sovány, valaki szerint tökéletes, de van, akinek végülis tetszik, de nem kötelezné le magát mellette :D és van, aki nem tudja pontosan hova tenni, valamelyik tetszik nekik, valamelyik nem
Nekem mindenesetre bejönnek és így megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így vele :)
Így ahogy néztem kb 50-50% a két oldal és van, amit pontosan nem tudtam hova tenni.
(Akiknek tetszik <--> akik szerint túl soványak)
Olvastam: "szerintem messze nem anorexiások"-tól "kórosan soványak"-ig mindent. Én nem tartom őket kórosan soványnak.
Illetve a lányok véleményét is köszönöm, hogy szerintük mi a szép, nem kifejezetten csak fiúknak tettem fel a kérdést, ha az még úgy is hangzott :D
Egyébként az még érdekelne, hogy vajon, akik azt írták, hogy szépek, és akik azt írták, hogy gebék, vajon hány évesek lehetnek. Szerintem korosztálytól is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!