Fiúk! Így leírás alapján mit gondoltok rólam? Bejönnék valakinek.
Figyelt kérdés
-Hosszú hátközép alá érő, barna, loknis haj.
-Barna (néha zöldesebb) szem
-Telt ajkak
-170-171 cm
-50 kg
-Ovális/kerek arc
-világos bőr
Kicsit (!) hasonlítok Miley Cyrusra.
Bejönnék nektek?
2013. dec. 22. 17:53
11/22 A kérdező kommentje:
Én ezekből a típusokból (balról jobbra) a 3. vagyok kisebb mellekkel: [link]
2013. dec. 22. 20:31
12/22 anonim válasza:
Nekem tetszel. Leírás alapján pont illessz a falloszomhoz.
13/22 anonim válasza:
Gondolom, akkor olyan akarsz lenni, mint a 2. Az szerintem tényleg szép, én meg a kisebb mell híve vagyok, nem tetszik a nagy mell. Inkább legyen kicsi, mint nagy, de közepestől semmiféleképpen ne nagyobb. Szép lehetsz így a leírtak alapján. Főleg úgy leszel(én szemszögömből)szép, amilyen akarsz lenni. :) De hozzáteszem így is szép vagy. Sok sikert :)
14/22 anonim válasza:
nekem tetszenél :) 181/62kg vagyok. 50 kilósan is tetszenél:)
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Az az igazság hogy nem akarok olyan lenni mint a második! Nem akarok hogy eltűnjön a csípőm és a derekam. Akkor úgy néznék ki mint egy 10 éves kislány. Igazából a hasamból szeretnék fogyni! Nem nagy de egy kicsit így 'kiáll' szóval lehetne laposabb is. Mással nincs bajom! A lábaimap stb szeretem. Nagy/nagyobb mellet sem szeretnék! :)
2013. dec. 23. 08:44
16/22 anonim válasza:
Szerintem alapból genetikailag nem tud eltűnni a csípőd meg a derekad, a 2. kép csak hasonlat volt. Szép vagy így is, meg amilyen akarsz lenni úgy is :)
17/22 anonim válasza:
ennyiből nem lehet semmit megállapítani.
18/22 anonim válasza:
Miley ronda. Ha egy kicsit is hasonlítasz rá, az már rég rossz, bocsi. :/
19/22 A kérdező kommentje:
Az arcom hasonlít rá, de én örülök neki! :)
2013. dec. 25. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!