Fiúk! Így leírás alapján mit gondoltok rólam? Bejönnék valakinek.
Figyelt kérdés
-Hosszú hátközép alá érő, barna, loknis haj.
-Barna (néha zöldesebb) szem
-Telt ajkak
-170-171 cm
-50 kg
-Ovális/kerek arc
-világos bőr
Kicsit (!) hasonlítok Miley Cyrusra.
Bejönnék nektek?
2013. dec. 22. 17:53
2/22 anonim válasza:
Leírás alapján nem mondok véleményt!
3/22 anonim válasza:
Feltétlen be, ennél jobb paraméterek mellett, már csak a belsőnek kell passzolnia.
21/F
4/22 A kérdező kommentje:
*169-170-171cm
55kg
Bocsi, az elírásért. 55 kg vagyok. 50 szerdtnék lenni! :)
2013. dec. 22. 17:59
5/22 anonim válasza:
Nekem szerintem be.De hány éves vagy?
6/22 anonim válasza:
hülyeség leírást adni mert a hiányzó részeket mindenki a saját ízlésének megfelelően tölti ki szal leírás alapján biztos :D
7/22 A kérdező kommentje:
15 vagyok.
2013. dec. 22. 18:38
8/22 anonim válasza:
Ne akarj 50 kg lenni, mert ehhez a magassághoz az 55 kg is kevés, nemhogy az 50. Valahol 60-70 kg között lenne ideális a súlyod.
Nálam az ilyen alak a nyerő: [link]
22/f
9/22 anonim válasza:
Talán. Súlyoddal nincs baj szerintem, Miley Cyrus meg szerintem nem csúnya(genetikailag), de leírás alapján tényleg nehéz eldönteni. Arcodról meg képet ide fel ne tölts(szerintem)!
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vákaszokat! Nem szeretnék 60-70 kiló lenni! Szerintem így is elég húsosnak tűnhetek sok lányhoz képest. Nem szeretem a hasamat.
2013. dec. 22. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!