Tényleg igénytelen lennék? Tényleg ezért kéne szégyenkeznem?
kérdés: Alapjába véve egy elégé dagi lány vagyok,de eldöntöttem,hogy akkor is megszerzem a szoknyát amit kinéztem magamnak..egy farmer miniszoknya,bár nem is annyira mini..Felvettem vastag harisnyával(kb. mint cicanadrág) és mégis tökre leszóltak,én meg rosszul éreztem elégé magam..
A többi plázacica mindenféle mintás cicanadrágba jár suliba,és őket mégse szólják le :(
Olyan rosszul érzem magam,utolsó karácsonyos napra szeretném felvenni,de nem merem :(
Szerintetek?
14/L
Nem Pesten lakom,szerencsére :D
Azért azt nem gondoltam volna,hogy lány vagy :O Valahogy sejtettem,hogy ilyen tökéletes fajta lehetsz.:)
Ha nem mozognál, VISZONT elhagynád a cukrot, keményítőt és a tejtermékeket, már rengeteget fogynál. Ennek tényleg nincs köze az időhöz meg a stresszhez, különösebb odafigyelést sem igényel.Segíteni szeretnék, pedig valóban egy büdös paraszt vagyok.
Nagyon sok dagadék ismerősöm lefogyott, pedig egyik sem egy észkombájn, csupán hajtotta őket a megfelelni akarás, mert ha másért nem is, stílusodból levehető, hogy téged inspirálni tud az, hogy vékonnyá válj azoknak bizonyításul, akik beszólogatnak neked. Fogyj le, legyél náluk jobb csaj.
Írtam,hogy elégé sokat mozgok
Ha viszont igazán segíteni akarsz,írj privit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!