Tényleg igénytelen lennék? Tényleg ezért kéne
szégyenkeznem?
Figyelt kérdés
kérdés: Alapjába véve egy elégé dagi lány vagyok,de eldöntöttem,hogy akkor is megszerzem a szoknyát amit kinéztem magamnak..egy farmer miniszoknya,bár nem is annyira mini..Felvettem vastag harisnyával(kb. mint cicanadrág) és mégis tökre leszóltak,én meg rosszul éreztem elégé magam..
A többi plázacica mindenféle mintás cicanadrágba jár suliba,és őket mégse szólják le :(
Olyan rosszul érzem magam,utolsó karácsonyos napra szeretném felvenni,de nem merem :(
Ehhez kéne egy jó sulis kaja..de az borzasztó..és ha éhes vagyok,akkor minden bajom van.. nem vihetek főtt kaját reggel 7 órakor,hogy majd 1-kor megeszem összefagyva..így a szendvics marad..:(
2013. dec. 14. 19:12
12/34 anonim válasza:
olyan nincs h nem tudsz lefogyni ha akarod le tudaz csak tenni kell érte pont az ilyeneket utalom akik nyavajognak h jajj de kövér vagyok nen tudok lefogyni de tenni meg nem tesz semmit érte akkor ne rinyálj ganem vedd fel egyébként én se értem hogy aki kövér miért vesz fel ilyeneket?
2013. dec. 14. 19:15
13/34 anonim válasza:
Miért ne vihetnél??? ez csak akarat kérdése..én is voltam túlsúlyos és úgy fogytam le, hogy egész nap az egyetemen ültem..egyrészt ennyi idő alatt nem romlanak meg a főttkaják. Másrészt még mindig vihetsz magaddal pl egy joghurtot korpás keksszel, abonettel vagy ilyesmivel, ami nem hizlal nagyon..vagy vihetsz sajtot tojással, salátát, csinálhatsz otthon zabpelyhes kekszet stb..csak akarni kell és meg lehet oldani.
2013. dec. 14. 19:17
14/34 anonim válasza:
nyugi,nem vagy igénytelen
van olyan ismerősöm aki 100kiló körül van,még is felvesz miniszoknyát és tök boldog,ennek ellenére amikor én vettem fel szoknyát(még a 60kilót sem érem el),leszólt hogy talán nem kéne mutogatnom a csülkeimet
sz arj mások véleményére,egy teltebb lány is lehet csinos
2013. dec. 14. 19:26
15/34 A kérdező kommentje:
Na látod 12-es,pont ezért..Mert van néhány abszolút bunkó alak,aki még az életkedvüket is elveszi.
Nem tudok lefogyni képzeld el..ígyis a következő pár hónap tiszta stresszes lesz,felvételire készülök egy elit iskolába,emellett ott a biosz szóbeli..
én is terveztem fogyást,ha vége az időszaknak,és megnyugszom,és túl vagyok a dolgokon..
a következő pár hónaptól az életem függ nagyságrendileg,s most kisebb gondom is nagyobb annál,hogy 60 kg vagyok v. 75
2013. dec. 14. 19:35
16/34 anonim válasza:
Oké, Te tudod, de remélem tudod, hogy ezek csak kifogások..nem akarok a lelkedbe gázolni, de, ha igazán akarnád, akkor most kezdenéd el, nem majd x hónap múlva. Én is egyetemi mesterképzésre való felvételi és vizsgaidőszak alatt kezdtem fogyózni, amikor hetente legalább 1, de inkább 2 vizsgám volt.. De akartam, ennyi.
2013. dec. 14. 19:40
17/34 anonim válasza:
Olyan tényleg nincs, hogy nem tudsz lefogyni. Az egyik barátnőm is folyton hiszti meg sírógörcsöket kapott ruhapróbáknál hogy nem hiszi el, hogy ez se áll jól neki, mert dagadt benne. Akkor nekem is elegem lett és megmondtam neki, hogy ezt fejezze be nagyon sürgősen és ha nem elégedett, akkor álljon le a kifogásokkal és fogyjon le. Akkor komoly tervbe kezdett és le is adott fél év alatt több mint 20 kilót. Érdekes, amikor összeszedte magát, ment neki. Meg amikor nem áltatta magát többé azzal, hogy dagadtan is felvehet sokat mutató, szűk ruhákat. Akaraterő és kitartás kérdése. Én a dohányzásról szoktam le 12 év után és fogyókúráznom is kellett már. A dohányzás abbahagyása milliószor nehezebb volt! Úgyhogy fogyj csak le. Ilyen nincs, hogy "genetika" meg "erős" csontozat. Össze kell magad szedni és kész. A mini pedig tényleg nem áll jól vastag lábakon, bocs!
2013. dec. 14. 21:36
18/34 anonim válasza:
Hahaha... stresszes az életed és nem tudsz lefogyni... én egyetemi diplomamunka előtt és súlyos családi/magánéleti problémákkal terhelve hagytam abba a dohányzást. Azt pedig összehasonlíthatatlanul keményebb lerakni mint a csipszes zacskót meg a csokiskekszet és felemelni a p**csánkat mozogni, hidd csak el, tapasztaltam.
2013. dec. 14. 21:40
19/34 anonim válasza:
van egy iylen idézet asszem, hogy amig nem teszel ellene, addig nem fáj eléggé! Ez tényleg így igaz, próbálj lefogyni és akkor nem fog az égvilágon senki sem piszkálni.
2013. dec. 15. 01:39
20/34 A kérdező kommentje:
Okés,köszönöm szépen a sok jó véleményt. Igazából én is így gondoltam,aki dagadt,az járjon olyan ruhákba,ami illik neki.
Szedjem össze magam,fogyjak le,ha nem,akkor meg húzzak a francba,hát köszönöm szépen.Ez most jól esett... Főő az őszinteség..
Ha belepusztulok is lefogyok,azért,hogy ennek a r*hadt világnak is megfeleljek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!