Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg igénytelen lennék?...

Tényleg igénytelen lennék? Tényleg ezért kéne szégyenkeznem?

Figyelt kérdés

kérdés: Alapjába véve egy elégé dagi lány vagyok,de eldöntöttem,hogy akkor is megszerzem a szoknyát amit kinéztem magamnak..egy farmer miniszoknya,bár nem is annyira mini..Felvettem vastag harisnyával(kb. mint cicanadrág) és mégis tökre leszóltak,én meg rosszul éreztem elégé magam..

A többi plázacica mindenféle mintás cicanadrágba jár suliba,és őket mégse szólják le :(

Olyan rosszul érzem magam,utolsó karácsonyos napra szeretném felvenni,de nem merem :(

Szerintetek?

14/L

2013. dec. 14. 18:27
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Jah,és nem csipszen élek.Képzeld el kedves 18#,igenis sztresszes,de ugye egyből le kell nézni azt,akiről semmit nem tudsz..Mert nekem aztán nincs magánéleti problémám,te már csak tudod..nincs apám,a családom romokban hever,meg kell felelnem magamnak,és egy olyan iskolának,amiről csak álmodozni tudok,el kell fogadnom,hogy piszkálnak a suliba,mert más vagyok mint ők,és fontos a tanulás

-nincs barátnőm,csak suliba,nem tudom azt mondani,hogy"Héé,ha kész a házi kimegyünk hülyülni?"

-itt a kutyám,akivel tudok foglalkozni,de mégsem tudok,mivel már sötét van

-tanulás is ott van

-nem mellesleg mást se hallok:"Csúnya vagy,dagadt vagy,bújj el,már megint jót írt,egész nap csak tanul"

-hétvégén egyik napon,egész nap lovazok,le a karámba,fel a karámból,csere,lovaglás,istállómunka(csak hát ugye fel kéne emelni a p*csámat)

Ennyi volt a hozzáfűznivalóm,Drágaságos 18#!!

2013. dec. 15. 10:19
 22/34 anonim ***** válasza:
18-asnak igaza van, ezt mutatja az is, hogy lepontoztátok.
2013. dec. 15. 12:10
 23/34 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el kislány lesz ennél rosszabb is. Oké, hogy nincs jó életed, de másnak is vannak gondjai és azok lehet eltörpülnek a tied mellett. Nyilván most a tiéd a legfontosabb, hiszen te tetted fel a kérdést, de ha fáj az őszinteség, akkor nem kell kérdezni. Ez az oldal nem arról híres, hogy ápolják az emberek kicsi lelkét, itt mindenki a véleményét írta le, őszintén, a te esetedben még normális hangnemben, mert senki nem sértegetett ezzel-azzal, mint sok más kérdésnél. Attól, hogy te a fiatal kis agyaddal ezt nem bírod még felfogni és nem viseled el az őszinteséged a te gondod, majd egyszer talán sikerül felnőnöd és addigra megtapasztalod azt is, hogy milyen is az igazi élet és a stresszes hétköznapok.
2013. dec. 15. 14:38
 24/34 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval..plusz hozzátenném hogy senki sem mondta szerintem, hogy "fogyj le, ha meg nem, akkor húzz a francba". Annyit mondtunk, hogy dagin nem előnyös a miniszoknya..ez van, ez tény. Vagy fogyj le, és akkor vehetsz fel rövidebb szoknyát, ill kb bármit, vagy akkor öltözz az alkatodnak megfelelően..
2013. dec. 15. 14:44
 25/34 anonim ***** válasza:
nem a világnak kell megfelelned hanem magadnak és ha lefigysz tudod meg milyen jó érzés h nem vagy kövér
2013. dec. 15. 15:00
 26/34 anonim ***** válasza:
Egy hisztis, toporzékoló kövér kislányt látok magam előtt, aki gyűlöli magát és a világot is. Békülj ki magaddal és saját magadnak akarj megfelelni. Te magad írtad, hogy rosszul érzed magad, ez ellen kellene tenni a fogyás által, nem itt hisztizni mint egy 2 éves meg gyártani a kifogásokat. Egyébként ilyen viselkedéssel ne nagyon csodálkozz, hogy senki nem akar veled együtt lógni. Egyébként bocs, de ne mérd a tinigondjaidat egy felnőttéhez, mert marhára nem ugyanaz. Tudod, mi a stressz?Nem az, hogy fingatnak a tanárok a suliban és nem is a családi konfliktusok. Hanem az, amikor éhes a gyereked de nem tudsz neki enni adni, mert nincs mit. Vagy ha fázik, de nem tudod kifizetni a fűtésszámlát. Úgyhogy vegyél vissza. (18-as voltam)
2013. dec. 16. 00:24
 27/34 A kérdező kommentje:

18-as,te úgysem küzdesz ilyen gonddal,remélem,hogy nincs gyereked,mert szegény biztos sokat szégyenkezik miattad.

Amúgy meg volt egy rohadt egyszerű kérdésem,tudtak is rá válaszolni,nem azt vártam,hogy,FOGYJ LE,mert egész nap mást se hallok,és ha olyan rohadt könnyű lenne,már biztos fogytam volna..de nem könnyű..

Az meg,hogy emeljem fel a p*csámat,és mozogjak,szintén csak a te szellemi szintedet mutatja.

Jól nevelt szülőnek,jól nevelt gyereke van,de valahogy azt érzem,itt nem a szüleid a hibásak.

ÉS mint mondtam,a kérdésem rohadt egyszerűen meg lehet válaszolni: Vedd fel;Ne vedd fel!

Ehelyett itt mindenki csak oktat,hogy fogyjak le,csináljam ezt,csináljam,persze tisztelet a kivételnek!

(Jah,és aki azt tanácsolta,hogy fogyjak le,is megtudta tenni kultúráltan.)

2013. dec. 16. 17:17
 28/34 anonim ***** válasza:

TÖBBEK KÖZÖTT ezért is gyűlölöm a kövér embereket.Felnőttként ugyanilyen dagadtan vagy még dagadtabban százszor ilyen megkeseredett és agresszív leszel.Nagyon könnyen lehet, hogy az életben nem esel teherbe, (IR, pajzsmirigy, stb)hiába akad egy fetisiszta perverz vagy egy pipogya alak a hájas kis markodba. Így miattad nem lesz miért szégyenkezni.:)

NE ZABÁLJ, ha mozogni lusta vagy. Ne miattunk, mert mi vastagon les zarjuk, nem vagy nekünk senkink. Miattad, de akár azért is, hogy a körülötted élőknek könnyebb legyen (a látványodat és a habitusodat) elviselni.röfröf

Bocsi.

2013. dec. 16. 17:47
 29/34 A kérdező kommentje:

Röfröf.. :D Hát ez jó,ez most tetszett.. :D

Sajnálni tudlak,azért,mert ennyi ész adatott csak neked.

Amúgy nem leszek emiatt olyan,amilyennek jellemeztél,és ha egyszer majd lesz valakim,az sem olyan lesz,mind amilyennek te leírtad.Azért arra kíváncsi lennék,hogy nő/férfi rejtőzik arrogáns stílusod mögött,de kíváncsi lennék rá.Ha férfi vagy szégyelld magad,hogy egy lányról is így beszélsz,ha nő,akkor meg csak sajnálni tudlak,hisz nyilván rajtad minden tökéletes.Lehet,hogy az alakom nem követendő,de ettől még senki nem beszélhet így velem,még ha 14 vagyok,akkor sem.

Nem is értem mit magyarázok egy ilyen vérbeli tahóónak.

2013. dec. 17. 16:23
 30/34 anonim ***** válasza:

Valóban, lány vagyok, 180 centi és 56 kiló vagyok, az arcomat pedig angyalok faragták.:)

Tényleg kiábrándító hogy 22 évesen veled acsarkodok, kicsit tényleg szégyellem is magam, ebbe beleköthetsz.:D

Nagyon tetszett ez a mondatod; "Az meg,hogy emeljem fel a p*csámat,és mozogjak,szintén csak a te szellemi szintedet mutatja." kérlek írj egy listát azokról a dolgokról, amik a szellemi szint feljebbvalóságának előremenetelét meghozzák majd nekem, mert úgy érzem, neked aztán nem lehet semmivel a kedvedben járni.

Pesten laksz? Eljárok veled futni, ütlek korbáccsal, komolyan, nagyon szívesen, mindenfajta rosszindulat nélkül.

2013. dec. 17. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!