Tényleg igénytelen lennék? Tényleg ezért kéne szégyenkeznem?
kérdés: Alapjába véve egy elégé dagi lány vagyok,de eldöntöttem,hogy akkor is megszerzem a szoknyát amit kinéztem magamnak..egy farmer miniszoknya,bár nem is annyira mini..Felvettem vastag harisnyával(kb. mint cicanadrág) és mégis tökre leszóltak,én meg rosszul éreztem elégé magam..
A többi plázacica mindenféle mintás cicanadrágba jár suliba,és őket mégse szólják le :(
Olyan rosszul érzem magam,utolsó karácsonyos napra szeretném felvenni,de nem merem :(
Szerintetek?
14/L
Ne foglalkozz velük, ha jól érzed magad benne nyugodtan vedd fel. :)
Ha tényleg nem túl rövid akkor nincs vele semmi baj.
Ha a 110 cm+kg=magasság dolgot használjuk,akkor 7 kg felesleg van rajtam
de ugye a genetika..erős csontozat,mindenki magas,és mindenki husis :( én se számítok sokkal jobbra
viszonylag sokat mozgok,vitaminbomba vagyok,csak hát a kg-ok :(
az étrendemre nem lehet az mondani,hogy jó,de azt se,hogy sz*r..
Rendszeres benne a hús,a zöldség,gyümölcs,sajnos sok a pékárú is.. na meg a nasi :( :(
Én erről a számolós módszerről még sose hallottam:D De ezek amúgy se sokat érnek, mert tényleg mindenkinél a genetika határozza meg, hogy hogy oszlik el a felesleg..
Egyébként meg tényleg változtass akkor az étrendeden..kevesebb nasi, kevesebb pékárú, mert van, aki ezekre marha érzékeny..én pl, ha valami péksütit eszem, másnap sajna mindig látom a mérlegen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!