Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg igénytelen lennék?...

Tényleg igénytelen lennék? Tényleg ezért kéne szégyenkeznem?

Figyelt kérdés

kérdés: Alapjába véve egy elégé dagi lány vagyok,de eldöntöttem,hogy akkor is megszerzem a szoknyát amit kinéztem magamnak..egy farmer miniszoknya,bár nem is annyira mini..Felvettem vastag harisnyával(kb. mint cicanadrág) és mégis tökre leszóltak,én meg rosszul éreztem elégé magam..

A többi plázacica mindenféle mintás cicanadrágba jár suliba,és őket mégse szólják le :(

Olyan rosszul érzem magam,utolsó karácsonyos napra szeretném felvenni,de nem merem :(

Szerintetek?

14/L

2013. dec. 14. 18:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Szerintem az úgy nagyon dögös. A többieket azért nem szólják le, mert valószínűleg csak egymagukban hordják és a legtöbbeknek ez kell, ez tetszik. Te ne érzed magad emiatt rosszul, ez a mai generáció sajátossága, sajnos...
2013. dec. 14. 18:31
 2/34 anonim ***** válasza:
0%
nem valami egészséges ha 14évesen már túlsúlyos vagy szerintem fogyj le és akkor senki nem fog piszkálni egyébként ,ha duci vagy nehezebb csinosan öltözködni ha akarod segîthetek neked.
2013. dec. 14. 18:32
 3/34 A kérdező kommentje:
Már az is nagy lépés volt,hogy elhatároztam magam a kinézetem ellenére,de most annyira a sárba löktek,úgy érzem nem tudok felállni :( És a szoknya csak ott árválkodik,és szeretném,de nem merem :(
2013. dec. 14. 18:33
 4/34 anonim válasza:

Ne foglalkozz velük, ha jól érzed magad benne nyugodtan vedd fel. :)

Ha tényleg nem túl rövid akkor nincs vele semmi baj.

2013. dec. 14. 18:34
 5/34 A kérdező kommentje:
Ha az olyan egyszerű lenne :( Egyáltalán nem az.. :( Nem tudok lefogyni...most télen meg főleg nem..
2013. dec. 14. 18:35
 6/34 anonim ***** válasza:
csak irigyek azok a gelesztások.te vagy a szeksz!
2013. dec. 14. 18:42
 7/34 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen stílus,max. egy picit rövidebb..de a lábaim sajnos nem így néznek ki :(

2013. dec. 14. 18:47
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az a lényeg, hogy Te jól érezd magad benne, bár az a helyzet, hogy, ha túlsúlyos vagy, akkor nem valószínű, hogy előnyös egy ilyen vagy ennél rövidebb szoknya:s persze ezt így látatlanban nehéz megmondani, de lehet, hogy emiatt piszkáltak vele.
2013. dec. 14. 18:59
 9/34 A kérdező kommentje:

Ha a 110 cm+kg=magasság dolgot használjuk,akkor 7 kg felesleg van rajtam

de ugye a genetika..erős csontozat,mindenki magas,és mindenki husis :( én se számítok sokkal jobbra

viszonylag sokat mozgok,vitaminbomba vagyok,csak hát a kg-ok :(

az étrendemre nem lehet az mondani,hogy jó,de azt se,hogy sz*r..

Rendszeres benne a hús,a zöldség,gyümölcs,sajnos sok a pékárú is.. na meg a nasi :( :(

2013. dec. 14. 19:05
 10/34 anonim ***** válasza:

Én erről a számolós módszerről még sose hallottam:D De ezek amúgy se sokat érnek, mert tényleg mindenkinél a genetika határozza meg, hogy hogy oszlik el a felesleg..

Egyébként meg tényleg változtass akkor az étrendeden..kevesebb nasi, kevesebb pékárú, mert van, aki ezekre marha érzékeny..én pl, ha valami péksütit eszem, másnap sajna mindig látom a mérlegen:(

2013. dec. 14. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!