Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen "igénytel...

Csak én vagyok ilyen "igénytelen"?

Figyelt kérdés
Télen a nadrágszezonban nem szoktam leborotválni a lábam. (máshol igen) Mivel senki se látja az utcán ugye. A férjem meg észre se veszi, hogy ott van, mert olyan vékonyszálú és puha a szőr. Akkor meg minek? Nagy gáz vagyok?:-D
2013. okt. 16. 18:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én mondjuk 16 éves vagyok, de én is így csinálom :D Senkit sem érdekel, úgyis gatya van rajtam. Csak nyáron bajlódok a szőrtelenítéssel.
2013. okt. 16. 18:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is 16 vagyok, én se borotválom a lábam télen, sőt már most se... Senki se látja, akkor meg miért bajlódjak vele? De mivel egyébként epilálom és gyantáztatom, télen egyszer-kétszer elmegyek kozmetikushoz leszedetni, hogy koptassam. Nekem se durva ha ki van nőve se, szóval egy tesiöltözőben nem néznek meg, ha meg pl. uszodába mennék akkor le tudom szedni.
2013. okt. 16. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:

detto, :)) 16/L

en borotvalom telen is mivel edzesre jarok , ott rovidnadrag kell ezert leszoktam borotvalni, mert kenyelmetlenul erzem magam kulonben...

2013. okt. 16. 19:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy gáz. Én ugyan leborotválom, magam miatt, bár a férjemet nem zavarná, de én így érzem jól magam.
2013. okt. 16. 19:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem csak te. Az általam ismert nők többsége sokkal ritkábban szőrtelenít ősszel/télen, mint nyáron.
2013. okt. 16. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szőrtelenítek mindig,mert zavar ha szőrös meg gusztustalannak tartom.De ettől te nem vagy igénytelen,magánügy,h most szőrtelenítesz-e vagy sem.
2013. okt. 16. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha senki nem látja, akkor a te dolgod. Mondjuk ha tudod a férjedről, hogy jobb szereti simán, akkor azért érdemes elgondolkodni, hogy a kedvéért... :D

Azért manapság a fiatalabb (45 alatti) nőknél elvárás, hogy ne villantsanak szőrös lábat, de ha senki nem látja.

Én ettől függetlenül télen-nyáron szőrtelenítek, bár nem szoktam kétségbe esni, ha elmarad, de én jobb szeretem, ha sima. :) Na meg a férfiak zöme is preferálja, ott meg nem tart a kapcsolatom, hogy bevállaljam a bundát. :D

2013. okt. 16. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Én se szoktam télen:D mondjuk nincs barátom, ha lenne, akkor biztos leszedném.

Viszont az ilyennel vigyázni kell, mert előző télen lenyeltem egy szálkát és kórházba kellett menni, hogy kiszedjék. Ott kiderült, hogy be kell feküdnöm. Na most az első, ami eszembe jutott az volt, hogy atya ég, abból a hálóingből kilátszik majd a szőrös lábam:DD

Persze ilyesmit senkinek nem kívánok, de azért vannak néha kellemetlen meglepetések:D

2013. okt. 16. 22:42
 9/11 anonim ***** válasza:
én is ritkábban, de ha tudom hogy olyan helyre megyek ahol lábvillantás lesz, akkor leborotválom.
2013. okt. 17. 00:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is ritkábban szoktam télen. Mondjuk én epilálok, télen kb. havonta csinálom. Szerencsés vagyok, mert szőke vagyok, így a szőröm is világos.
2013. okt. 17. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!