Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki jelentos...

Van itt olyan, aki jelentos sulyfeleslegtol (20-30 kg) szabadult meg sajat erobol (nem zsirleszivas, tablettak stb. altal)?

Figyelt kérdés

Mindig tulsulyos voltam,aztan terhesseg alatt tovabb hiztam, igy most 20 kg felesleg van rajtam.

Mar nem szoptatok,igy eldontottem,hogy vegre megszabadulok a tulsulyomtol az utolso felesleges dekaig.

Sikertortenetek erdekelnenek,amikbol erot merithetnek,hogy igenis meg lehet csinalni.

m vagyok kivancsi a bunko,kotekedo hozzaszolasokra!

ore is koszonok minden valaszt!

2013. dec. 10. 12:07
 1/8 A kérdező kommentje:

* nem

** elore

2013. dec. 10. 12:08
 2/8 anonim válasza:

Javaslatom:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__51..

Éppen 1 órája 'hangzott el' a kérdés. És van fotó a hölgyről mostani állapotában és 96kg-osan is. Azt hiszem ez elég motiváció lehet. :)

2013. dec. 10. 12:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen,tenyleg bamulatos es elismeresre melto,hogy kepes volt ennyit fogyni.
2013. dec. 10. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Szió, én 23 kg-t adtam le kb 2 éve, azóta is tartom:)

Bele jön az ember egy idő után, csak akaraterő kell..én elhagytam a kenyeret, cukros üdítőket és nagyon visszafogtam a vacsit..meg persze mozogtam:)

2013. dec. 10. 16:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Koszi :-) Mennyi ido alatt sikerult ennyit leadnod?

Ja es gratulalok :-)

2013. dec. 10. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Köszi:)

Kb 10 hónap volt, nem rohantam:D

2013. dec. 10. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Én még áprilisban kezdtem el futni. Eleinte épphogy ment 20 perc, kb heti 3×, nyáron pedig már minden nap mentem 1, másfél órát. 78 volt a max súlyom, most 66 vagyok. Se tészta, se kenyér, cukorból barnát vettem, azt tettem a reggeli kávéba, és esténként a kakaómba. Igen, néha megkívántam az édeset, és egy pohár joghurttal, vagy kakaóval kényeztettem magam. Egyébként rengeteg nyers saláta, zöldségétel, tojásétel, sült hús, néha sajt alkotta az étrendemet, rántás, habarás mindenből ki volt hagyva. Kb szeptember végéig csináltam teljes odafigyeléssel, tehát ez olyan öt és fél hónapot és mínusz 12 kilót.

Engem főleg az motivált, hogy régen nagyon sok bántást kaptam a túlsúlyom miatt, így nem tudtam soha elfogadni magam kövéren, mert belémverték, hogy úgy egy senki vagyok. Nem volt más hátra, lehet hogy fájni fog, lehet hogy sokan megbámulnak majd vagy hülyének néznek, de meg kellett hoznom ezeket az áldozatokat azért, hogy a későbbi életemet boldogan tudjam élni.

Még szeretnék olyan 8 kilót leadni, de ezt majd Karácsony után tervezem megvalósítani. Nem azt mondom, hogy zabálni kell, merthogy az ünnep "megköveteli", de nem szeretném kihagyni a finom vacsorákat a családdal, barátokkal.

2013. dec. 12. 20:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,hogy leírtad és gratulálok :)
2013. dec. 16. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!