Dominika72 kérdése:
Szerintetek kövér vagyok? (KÉPPEL)
2013. nov. 25. 23:18
1/21 anonim válasza:
Mihez képest? Nőhöz vagy kerítésléchez?
Nem, nem vagy kövér. Szerintem egy-két kiló még el is férne.
2/21 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz, csípő tájékon eléggé formátlannak tűnsz, úgyhogy még pár kiló, meg egy kis formálódás rádférne. De ha kifutó modellekhez képest érdekel, akkor egyenesen bálna vagy!
3/21 Dwight Schrute válasza:
Nem vagy még vágósúlyban, de egy kis edzés elférne 2 tábla csoki között :)
4/21 A kérdező kommentje:
Szoktam edzeni minden nap :D Nemrég kezdtem :D De vannak brutális képeim hogy milyen voltam :"D
2013. nov. 25. 23:31
5/21 Dwight Schrute válasza:
azokat tartsd meg magadnak, 2-3 hónap edzés után jöhet a következő kép :)
6/21 anonim válasza:
Persze ilyenkor senki se kövér. De ha pl. Britney Spearsről vagy bármelyik sztárról jelenik meg egy lesifotó ahol fele ennyi háj sincs rajta már rögtön megy a fujjogás, hogy dagadt.
7/21 A kérdező kommentje:
nem is terveztem kirakni a régi képeket.. :DD
2013. nov. 25. 23:42
8/21 A kérdező kommentje:
6-os ez hogy jön ide? engem nem érdekel egy sztár se, nem azokat kérdeztem hogy kövérek-e viszonyítást se kértem hogy melyiknél vagyok kövérebb vagy sem, Arra vagyok kiváncsi hogy szerintetek kövér vagyok e, nem arra hogy mondjuk mileynál kövérebb vagyok..
2013. nov. 25. 23:44
9/21 anonim válasza:
nem, de még formálódj, el ne bízd magad egyelőre ok?
10/21 anonim válasza:
Fúj.. Igen, dagadt vagy, egy 15-20kilogrammot fogyjál még le.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!