Igaza van anyukámnak?
Nekem sem erősödött!
Majd kicsit később megoldás lehet még a lézeres szőrtelenítés (nézz utána hány éves kortól ajánlott)
júj szerintem a "bajszod" ne szedd,mert tényleg erősebb lesz!!
máshol nyugodtan szőrteleníts de az arcodon soha! a fiúk is amikor még nincs is szőr az arcukon már borotválják,és idővel meg is erősödik. én még kis koromban egyszer kiszedtem pár szálat az államon,mert volt pár db hosszabb és azok a szálak a mai napig hosszabbak.
semmiképp se borotváld a bajszod vagy a kezed... a bajszodat ha kiszeded csipeszzel,akkor meg ritkulhat,meg elgyengulhet par szal,de nem az osszes. a borotva viszont tabu. latod a fiuk arcat/boret borotvalas utan? ugye nem szeretned h neked is olyan legyen azon a reszen? kozelrol nagyon kiveheto lesz es a pasik elkerulnek. szedd ki csipesszel.
a kezedet meg gyantaztasd,ha nagyon zavar,de azt se borotvald semmikepp.
Gyantáztasd inkább. De nyugi, ennyitől nem változott semmi.
Egyébként ha tényleg durván szőrösödsz, akkor érdemes lenne 1-2 év múlva hormonvizsgálatra menni. Ez a fajta nem szokott elmúlni később sem sokszor, de lehet azért tenni ellene akkor is, nyugi. :)
Ha nagyon zavar, nyugodtan szőrteleníts, csak ne borotvával, nem túl hatékony, két nap múlva borostás leszel. Egyébként az sem erősíti a szőrt, csak úgy tűnik, mivel elvágja a szőrszálat, és ahogy a haj is, a többi szőrszál is a vége felé elvékonyodik.
Anyukáddal pedig ülj le nyugodt körülmények között beszélgetni, és meséld el neki, hogy manapság a korodbeliek olyan idióták, hogy ha nem vagy tökéletes, akkor szétszekálnak. Téged is csúfolnak emiatt, ami érthető okokból neked rosszul esik, úgyhogy örülnél, ha nem tiltana, nem ijesztgetne, hanem inkább segítene megoldani. És hogy jobban érzed magad, ha szőrtelen a kezed is.
A bajuszkádat kozmetikus legyantázza pillanatok alatt. A karodat gyantázd, vagy epiláld, tartósabb megoldás és nem lesz durván borostás se utána, ami azért nem hátrány. A hasadat viszont szerintem felesleges szőrteleníteni, azt majd esetleg pár év múlva, ha a párod kedvéért úgy szeretnéd. Gondolom nem mutogatod mindenkinek amúgy. :)
Ha szőrös a hasad meg minden akkor orvoshoz kéne menned vele és kapnál gyógyszert ami helyreállítja a dolgokat.
Addig meg gyantázhatnál, kiszedheted csipesszel. Ezektől nem lesz erősebb a szőr, meg nem lesz borosta. Borotválástól lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!