Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaza van anyukámnak? Mit tegyek?

Igaza van anyukámnak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos lány létemre van a szám fölött néhány nem kívánatos szőrszál. Ahoz, hogy csipesszel álljak neki sok. Megkértem anyukám, hogy menjünk el egy kozmetikushoz, hogy gyantázza le de anyukám nem engedi, mert ha forró a gyanta leégeti a bőröm és azt mondta utána piros is lesz a bőröm tiszta gáz lesz hazajönni. Azt mondta használjak inkább szőrtelenítő krémet. Egyszer régebben már megpróbáltam, de nem szedte le rendesen. meg aztán 2 nap múlva el kezd nőni újra a szőr és elég ronda látvány. meg a vegyszerek nem is tesznek jót a bőrnek. Akkor most mit tegyek? tényleg kipirosodok gyantázás után akkor is ha ügyes a kozmetikus? és ha jól tudom van hideg gyanta is. bocsi csak nem értek ezekhez még kezdő vagyok :D
2012. aug. 16. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fogjad azt a csipeszt és gyors mozdulatokkal tépkedd kifelé. 2-3 perc max és kész. Nem sok az hidd el. A gyantától ki is pattoghatsz, bár a szőrtelenítő krém még rosszabb.
2012. aug. 16. 14:02
 2/13 anonim válasza:
Kaphatók már direkt arcszőrzetre kifejlesztett kicsi gyantacsíkok, én azt használom. Utána egy 10 percig piros a bőröm azon a helyen, de gyors és hatékony megoldás :)
2012. aug. 16. 14:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a kész gyantacsíkokat, ez ilyen kis papíron van eleve, otthon is nagyon gyorsan meg tudod csinálni, szőrtelenítő krémet hanyagold, az nem erre való. (Van külön arcra való gyantacsík, az kis méretű, pont jó a területhez. Előfordulhat hogy utána csúnyán kipattogzik, ez egyénfüggő, anyukámnak sosincs utána semmi, nekem meg mindig, ezen segít a hintőpor és nekem egy gyógyszertári pattanás elleni krém is. Amúgy egyedül is elmehetsz kozmetikushoz, nem drága egy bajuszgyanta, és nem fog vészesen kinézni utána, a kozmetikus nem fog megégetni az teljesen biztos.
2012. aug. 16. 14:09
 4/13 A kérdező kommentje:

első: hát a csipeszhez tényleg sok! komolyan!

mennyibe kerül a gyantacsík? valami olcsóbb de jó minőségűt szeretnék. anyukám elég kérlelhetetlen szerintem majd megkérem nővérem, hogy segítsen mert sosem csináltam még ilyet. :S

és köszi a válaszokat! :)

2012. aug. 16. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan menj el kozmetikus, ért ahhoz, amit csinál. nem fog tőle kisebesedni a szád. lehet, hogy egy kicsit enyhén piros lesz majd, de arra ad nyugtató krémet, és kb. fél óra múlva már nem is látszik
2012. aug. 16. 14:17
 6/13 A kérdező kommentje:
csak attól félek hogyha ugye gyalog megyek hazafele mindenki engem fog bámulni és ha összefutok egy ismerőssel és piros ott.... mert a közelünkben nincs kozmetikus és autónk nincs anyukám meg nem fog biciklizni...
2012. aug. 16. 14:38
 7/13 anonim ***** válasza:
hát én úgy vagyok vele hogy inkább egyszer bámulják fél órát a piros csíkot mint hónapokig röhögjenek hogy bajszom van... nekem eléggé érzékeny a bőröm és elég durván be is szokott pirosodni de kb negyed ra és egyáltalán nem látszik
2012. aug. 16. 14:54
 8/13 A kérdező kommentje:
anyukámmal elég nehéz beszélni az ilyesmiről.nem nagyon szokta engedni mert elég régimódi és konzervatív. nagy bátorság kellett hozzá h megbeszéljem vele. én meg elég nyuszi vagyok szóval az lett a vége h a kérésem leírtam neki levélben és amíg elolvasta elmentem sétálni a kutyával. na ha vele meg mertem csinálni nővéremtől csak nem ilyedek már be :D najó de. de majd leküzdöm. csak olyan ciki ez az egész. mert persze nem egyedül akarok menni de nem akarom, h anya jöjjön velem. :/
2012. aug. 16. 14:59
 9/13 A kérdező kommentje:
ja és kb milyen időközönként kell gyantázni?
2012. aug. 16. 14:59
 10/13 anonim ***** válasza:
én havonta egyszer szoktam de csak azért mert a pihéktől is falra mászok :)
2012. aug. 16. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!