Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaza van anyukámnak? Mit tegyek?

Igaza van anyukámnak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos lány létemre van a szám fölött néhány nem kívánatos szőrszál. Ahoz, hogy csipesszel álljak neki sok. Megkértem anyukám, hogy menjünk el egy kozmetikushoz, hogy gyantázza le de anyukám nem engedi, mert ha forró a gyanta leégeti a bőröm és azt mondta utána piros is lesz a bőröm tiszta gáz lesz hazajönni. Azt mondta használjak inkább szőrtelenítő krémet. Egyszer régebben már megpróbáltam, de nem szedte le rendesen. meg aztán 2 nap múlva el kezd nőni újra a szőr és elég ronda látvány. meg a vegyszerek nem is tesznek jót a bőrnek. Akkor most mit tegyek? tényleg kipirosodok gyantázás után akkor is ha ügyes a kozmetikus? és ha jól tudom van hideg gyanta is. bocsi csak nem értek ezekhez még kezdő vagyok :D
2012. aug. 16. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csipesszel szoktam, és sok időnek tűnik, de max. 3-4 percet vesz igénybe!!

Nekem amikor a szemöldökömet gyantával szedte ki, nem égette meg, csak ahogy letépte piros maradt. De utána rákent egy kis púdert, szóval nem volt feltűnő.

2012. aug. 16. 15:06
 12/13 A kérdező kommentje:
megkértem tesómat segít keresni egy kedves kozmetikust! :D azért köszi a bátorítást! :) és szurkoljatok! :$
2012. aug. 16. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is szedetem a 'bajszomat' a kozmetikus gyantázza, de utána egyből tesz rá ilyen hűsítő kencét, és egyáltalán nem látszik. Ha nincs időm elmenni, akkor szemöldökcsipesszel is ki lehet szedni, nem fáj annyira és gyorsan megvan az is. :)
2012. aug. 16. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!