Igaza van anyukámnak?

Figyelt kérdés

Új tűzhelyet veszünk. A jelenlegi már van vagy 20 éves, nemrég tört ki a sütőrész belső üvege. Nézegettünk újakat és anyukám azért nem szeretne olyat venni, aminek az ajtaja végig üveges, merthogy az biztosan kevésbé strapabíró. Szerintem viszont az pont hogy kevésbé törik és nem is mozoghat el. Melyikünknek van igaza?

Linkelek 1-1 képet teljes és nem teljes üvegesről, hogy egyértelműbb legyen mire gondolok. :)

Teljes üveges: [link]

Nem teljesen üvegezett: [link]

2012. jún. 14. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Az első sem teljes üveges. Egyszerűen a külső felület kapott egy esztétikusabb borítást, de ha jobban megnézed, akkor látod, hogy mekkora is a belső üveg valódi mérete. Szüleimnek is hasonló tűzhelye van (szintén Zanussi), lassan tíz éves, de semmi baja. Egyedül a tükröződő felület tisztítására kell gyakrabban időt szánni, de egy egyszerű ablaktisztítóval hamar megoldható.
2012. jún. 14. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
A miénk is már vagy 20 éves és teljes üveges, semmi baja.Viszont a nyaralónkban is van egy olyan,amelyiknek csak az "ablaka" üveges, én úgy vettem észre, hogy ezt nehezebb takarítani.
2012. jún. 14. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem befolyásolja. Szüleimnek teljes üveges van, nekem csak ablak van rajta, de egyikkel sem volt probléma. Elég strapabíró üvegek, nehezen törnek, azért fejlődik a technika. Én még nem hallottam , hogy tönkrement volna.
2012. jún. 14. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az első kép teljes üveg, csak a szélei festett, szüleimnek hasonló van.Egy teljes üveget könnyebb tisztítani, mint egy ablak széleit vakargatni, ez tuti.
2012. jún. 14. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
A külső teljes üveg, de a belső nem. Ez jól látható a képen.
2012. jún. 14. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!