Szerintetek is rossz, ha nagyon magas vagyok lány létemre?
14 éves lány vagyok, és 178 cm magas. Súlyomat pontosan nem tudom, de elég sovány vagyok.
Azt mondják jó az alakom, a magas lányok a szépek meg minden, de én utálom ezért magamat. Szinte mindenki kisebb nálam és ruhákat is alig kapok a méretemben.
Ti mit gondoltok erről? Van még itt valaki akinek ez a problémája?
hát akkor a 21-esével végképp ne foglalkozz ;)
nem érdekes, hogy nem adta meg a magasságát... mindenesetre te biztos nagyon nagy "világutazó" lehetsz, ha a világ minden helyén jártál a kis barátnőiddel, és elhiszem, hogy a KOCSMÁBA és VIDÉKEN nagyon megnézték őket, de am milliárd ilyen kérdést tettek fel, és az összvélemény az volt, hogy a magasabbakat jobban szeretik, és am meg nem minden 150 cm-es lány "cuki" a cukiság relatív, és inkább gondolatból származik, és alázatosan megkérlek, hogy ne mások nevében beszélj hanem a magadéban (feltéve ha férfi vagy) mert az annyira-de annyira idegesítő, ha valaki felhozza a világ véleményét, miközben jó esetben csak 2 országban járt, majd ha körül utazod a világot!
Kínában szerinted miért hoztak létre magasító eljárást?
veszélyes? igen
belehalhatsz? igen
méregdrága? igen
lebénulhatsz? igen
lesz végeredménye? talán
nők is csinálják? de mennyire (a gazdagok persze)
férfiak is? de mennyire
sokat keres az aki ezt kitalálta? de mennyire
skandináv félszigeten, meg a 178 cm-es nők, átlagnak számítanak, mert ott nagyon magas emberek élnek. Amerikába
meg jósok híresség keres magának modell feleséget, akik akár 1 fejjel is magasabbak náluk, angliába szintén
én 170 cm vagyok, nem hiszem, hogy ez hű de milyen magas, de mindenesetre én olyan barátot szeretnék aki vagy sokkal magasabb nálam - vagy egy magasok vagyunk
de persze én sem mondom azt, hogy:
minden 170 cm-es csaj olyan barátot szeretne akik sokkal magasabbak vagy egy magasak velük
Köszönöm szépen :)
Azért ne veszekedjetek na :) Azt mondjuk nem hiszem el, hogy az összes pasi a kicsiket szereti, mert pl a strandokon is mindig a hosszúlábú csajszikat nézik, csak az én környezetemben (most épp vidéken élek) kapósabbak az alacsonyak. De mondjuk 14 évesen ez még nem számít.
Az jó, mert szívesen élnék majd Svédországban :D
Ugyan, köszi a választ :)
De szerintem a 170cm nem is magas, hanem pont jó. Mármint ha én 170 lennék akkor ki se írtam volna ezt a kérdést, mert nem lennének komplexusaim :D
hozzám pont jó lennél, szeretem a magas lányokat is :)
188 vagyok am
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!