Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is rossz, ha...

Szerintetek is rossz, ha nagyon magas vagyok lány létemre?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és 178 cm magas. Súlyomat pontosan nem tudom, de elég sovány vagyok.

Azt mondják jó az alakom, a magas lányok a szépek meg minden, de én utálom ezért magamat. Szinte mindenki kisebb nálam és ruhákat is alig kapok a méretemben.

Ti mit gondoltok erről? Van még itt valaki akinek ez a problémája?

2013. nov. 1. 22:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
ja am lány vagyok
2013. nov. 1. 23:18
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Ne áltassátok szegény lányt. Az igazság fáj, de el kell fogadni. Magasnak lenni csak a modellszakmában jó. Ha szerencséje lesz, talán talál egyszer egy 195 magas pasit, aki mellé pont illik. De alapvetően akkor is mindenkinek a pici cuki csajszik jönnek be.
2013. nov. 2. 04:08
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
nálam 170 centi alatt ne is próbálkozzon egy lány se nem kell nekem 160 centis ovodásképű gnóm
2013. nov. 2. 08:53
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

12#:

te most vagy egy 150 cm-es, az igazságot élnemkepés fogadó idióta törpe csaj vagy....

vagy

egy 170 cm alatti, az igazságot letagadó depressziós törpe pasi vagy

mert az én környezetemben pl a srácok mindig magas csajt néztek maguknak, a kicsiket észre se veszik

a magas csajokon minden jól néz ki:

egy 150 cm-es lány, felvehet ilyen cuccokat?

[link]

[link]

és ki mondta, hogy 190 cm-es pasit kell találnia?

ha csak 5 cm-el magasabb tőle akkor meg mi van?

am :D a mangám főszereplőcsaja is ilyen magas lesz ;)

2013. nov. 2. 09:36
 15/30 A kérdező kommentje:

Hú, hát köszönöm :)

Igazatok van..bár a #12-es egy kicsit rosszul esett, de tényleg nem muszáj, hogy a pasim 195cm magas legyen. Elég, ha pár centivel nagyobb.

2013. nov. 2. 10:32
 16/30 anonim ***** válasza:
86%

én örülnék neki ha olyan magas lennék mint te:)

16/L 168cm

én sajnos nagyon kicsi vagyok:(

2013. nov. 2. 13:50
 17/30 A kérdező kommentje:
Szerintem nem is vagy kicsi. Pont jó a magasságod :)
2013. nov. 2. 15:03
 18/30 Emberek ***** válasza:
100%

Ne utáld magad ezért, és ne aggódj vannak akik kifejezetten szeretik a magas lányokat, mint ahogy én is (de mint tudjuk egy fecske nem csinál nyarat), mert nekem sem mondható átlagosnak a magasságom így 194 centivel. Csak hát én 16 vagyok, és fiú.

Viszont igaz ami igaz, a metrón figyelni kell, és nehéz ruhát kapni, de nézd a jó oldalát! Látsz hátulról is mondjuk egy meccsen, és a fiúk is megnéznek :D

2013. nov. 2. 15:52
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 180 cm magas vagyok és imádok ekkora lenni! :) Hogy miért? Mert: sokan irigykednek arra, hogy milyen hosszú,vékony lábaim vannak, jól állnak rajtam a csőfarmerek, gond nélkül felvehetek egy hosszú,egyenes szabású szoknyát. Simán felveszem a magassarkú cipőket is, mert szeretem őket és kicsit sem zavar, hogy akkor majdnem 190 cm magas vagyok! :) Szóval ne sajnáld vagy szégyelld a magasságod, inkább örülj neki és használd ki!

19/L

2013. nov. 2. 17:02
 20/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor megnyugodtam :D

Egyébként utolsó, megkérdezhetem, hogy te melyik boltokból tudsz szerezni elég hosszú csőfarmert? Mert én azt sose találok

2013. nov. 2. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!