Szerintetek is rossz, ha nagyon magas vagyok lány létemre?
14 éves lány vagyok, és 178 cm magas. Súlyomat pontosan nem tudom, de elég sovány vagyok.
Azt mondják jó az alakom, a magas lányok a szépek meg minden, de én utálom ezért magamat. Szinte mindenki kisebb nálam és ruhákat is alig kapok a méretemben.
Ti mit gondoltok erről? Van még itt valaki akinek ez a problémája?
12#:
te most vagy egy 150 cm-es, az igazságot élnemkepés fogadó idióta törpe csaj vagy....
vagy
egy 170 cm alatti, az igazságot letagadó depressziós törpe pasi vagy
mert az én környezetemben pl a srácok mindig magas csajt néztek maguknak, a kicsiket észre se veszik
a magas csajokon minden jól néz ki:
egy 150 cm-es lány, felvehet ilyen cuccokat?
és ki mondta, hogy 190 cm-es pasit kell találnia?
ha csak 5 cm-el magasabb tőle akkor meg mi van?
am :D a mangám főszereplőcsaja is ilyen magas lesz ;)
Hú, hát köszönöm :)
Igazatok van..bár a #12-es egy kicsit rosszul esett, de tényleg nem muszáj, hogy a pasim 195cm magas legyen. Elég, ha pár centivel nagyobb.
én örülnék neki ha olyan magas lennék mint te:)
16/L 168cm
én sajnos nagyon kicsi vagyok:(
Ne utáld magad ezért, és ne aggódj vannak akik kifejezetten szeretik a magas lányokat, mint ahogy én is (de mint tudjuk egy fecske nem csinál nyarat), mert nekem sem mondható átlagosnak a magasságom így 194 centivel. Csak hát én 16 vagyok, és fiú.
Viszont igaz ami igaz, a metrón figyelni kell, és nehéz ruhát kapni, de nézd a jó oldalát! Látsz hátulról is mondjuk egy meccsen, és a fiúk is megnéznek :D
Szia! Én 180 cm magas vagyok és imádok ekkora lenni! :) Hogy miért? Mert: sokan irigykednek arra, hogy milyen hosszú,vékony lábaim vannak, jól állnak rajtam a csőfarmerek, gond nélkül felvehetek egy hosszú,egyenes szabású szoknyát. Simán felveszem a magassarkú cipőket is, mert szeretem őket és kicsit sem zavar, hogy akkor majdnem 190 cm magas vagyok! :) Szóval ne sajnáld vagy szégyelld a magasságod, inkább örülj neki és használd ki!
19/L
Köszönöm, akkor megnyugodtam :D
Egyébként utolsó, megkérdezhetem, hogy te melyik boltokból tudsz szerezni elég hosszú csőfarmert? Mert én azt sose találok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!