Szerintetek is rossz, ha nagyon magas vagyok lány létemre?
14 éves lány vagyok, és 178 cm magas. Súlyomat pontosan nem tudom, de elég sovány vagyok.
Azt mondják jó az alakom, a magas lányok a szépek meg minden, de én utálom ezért magamat. Szinte mindenki kisebb nálam és ruhákat is alig kapok a méretemben.
Ti mit gondoltok erről? Van még itt valaki akinek ez a problémája?
Magas vagy, de messze állsz óriástól.
Én 184 cm vagyok, igaz, 20 éves fiú, és nem számítok magasnak.
dehogy rossz
gondolj bele, szerintem kellemesebb érzés, ha csak olyan 10 cm-el vagy alacsonyabb a párodnál, minthogy a válláig se érj és ne lásd az arcát, a piciknek mindenféle komplexusuk van, mert kissebnek érzik magukat mindenben, ezt meg a filmipar nagyon gyakran idióta poénként ábrázolja, meg a sztereotípiák is ott vannak, hogy a kis ember nagyot akar stb...
valaki felemlített anime szereplőket:
oké most egy rajzfilmről beszélünk, egy JAPÁN rajzfilmről, és a japánoknál köztudott, hogy a férfi 175 cm magasnak számít, de vissza térve europára: ha pl kimész a skandináv félszigetre megfogsz döbbenni, meggyire átlagosnak fog számítani a magasságod
nekem is ez a problémám, igaz én 171 cm vagyok, de sajnos elég magasnak érzem magam, és szívesen lecsökkennék egy 152 cm-e, szerintem örülj neki! mennyi 150 cm-es törpilla szeretne magasabb lenni, örülj neki, az életben még rengeteg előnyöd fog ebből származni ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!