Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is rossz, ha...

Szerintetek is rossz, ha nagyon magas vagyok lány létemre?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és 178 cm magas. Súlyomat pontosan nem tudom, de elég sovány vagyok.

Azt mondják jó az alakom, a magas lányok a szépek meg minden, de én utálom ezért magamat. Szinte mindenki kisebb nálam és ruhákat is alig kapok a méretemben.

Ti mit gondoltok erről? Van még itt valaki akinek ez a problémája?

2013. nov. 1. 22:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
50%
baze, 14 évesen nagyobb vagy mint Itachi 21 évesen! Ami amúgy a kérdésedet illeti! Az a lényeg, hogy szépnek tartanak! Én 14 éves vagyok 166 cm és ronda vok mint atom! Ha téged szépnek találnak akkor nem lehet semmi baj! Ne utáld magad! :)
2013. nov. 1. 22:10
 2/30 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk én fiú vagyok de a lényeg ugyanaz! :)
2013. nov. 1. 22:12
 3/30 A kérdező kommentje:
Köszi, de én egyáltalán nem látom magam szépnek.Mármint körülöttem minden lány pici és cuki, én meg...egy óriás
2013. nov. 1. 22:15
 4/30 anonim ***** válasza:
88%

Magas vagy, de messze állsz óriástól.

Én 184 cm vagyok, igaz, 20 éves fiú, és nem számítok magasnak.

2013. nov. 1. 22:24
 5/30 anonim ***** válasza:
80%
*az óriástól
2013. nov. 1. 22:24
 6/30 A kérdező kommentje:
Igaz :) Bár a lányok általában a magasabb fiúkat szeretik, a fiúk meg...
2013. nov. 1. 22:28
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
176 cm vagyok, sosem akartam kisebb lenni, szeretek magas lenni, talán azért is, mert sokan irigyelnek azért, mert én magas vagyok.
2013. nov. 1. 22:28
 8/30 anonim válasza:
100%
Én 183 vagyok és 16 éves, és lány. Így nehezebb fiút találni, de azért szerintem a magas lányok könnyen tudnak csinosak lenni (hosszú combok, stb.) Mindenesetre én a te koromban 180 voltam,és persze rengeteg fiú alacsonyabb volt nálam, még is van most barátom, akivel lassan másfél éve hogy együtt vagyunk:)
2013. nov. 1. 22:31
 9/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jó olvasni az ilyet :)
2013. nov. 1. 22:35
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

dehogy rossz

gondolj bele, szerintem kellemesebb érzés, ha csak olyan 10 cm-el vagy alacsonyabb a párodnál, minthogy a válláig se érj és ne lásd az arcát, a piciknek mindenféle komplexusuk van, mert kissebnek érzik magukat mindenben, ezt meg a filmipar nagyon gyakran idióta poénként ábrázolja, meg a sztereotípiák is ott vannak, hogy a kis ember nagyot akar stb...

valaki felemlített anime szereplőket:

oké most egy rajzfilmről beszélünk, egy JAPÁN rajzfilmről, és a japánoknál köztudott, hogy a férfi 175 cm magasnak számít, de vissza térve europára: ha pl kimész a skandináv félszigetre megfogsz döbbenni, meggyire átlagosnak fog számítani a magasságod

nekem is ez a problémám, igaz én 171 cm vagyok, de sajnos elég magasnak érzem magam, és szívesen lecsökkennék egy 152 cm-e, szerintem örülj neki! mennyi 150 cm-es törpilla szeretne magasabb lenni, örülj neki, az életben még rengeteg előnyöd fog ebből származni ! :)

2013. nov. 1. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!