Fiúk! Nektek tetszenek a magas lányok?
Én egy magas lány vagyok, 14 éves létemre 172 vagyok. És nagyon utálom, jobban örülnék ha alacsonyabb lennék, mert a barátnőim is mind alacsonyak és sokszor mondták családtagok,hogy ne görnyedjek össze mert az csúnya!. de sajnos valamikor észre sem veszem,nagyon nagyon utálom és az a baj,hogy ez ellen aztán tényleg semmit nem lehet tenni. És ugye egy párkapcsolatban a fiúnak kell magasabbnak lennie. Most megyek gimibe, és remélem nem lesz ilyen probléma,ha megtetszik egy fiú és alacsonyabb lesz nálam,mert akkor én kifutok a világból....
Őszinte válaszokat kérek,hogy a magasabb lányok tetszenek e nektek, és az én centim még belefér e :)
De ha már itt vagytok arról is írhattok,hogy mit néztek meg először egy lányban, mi a legfontosabb.. Egyébként mondták páran rám,hogy "szép vagyok" meg "csinos". Legtöbb fiúnak az arcom tetszik.:)
Szia! Én lány vagyok, de ha nem baj hozzászólnék.
Szóval én 14 vagyok, ês 178 centi.
Eleinte én is utáltam h mindig magasabb vagyok mindenkinél ,de most már inkább büszke vagyok rá.( Legalább nem kell magasságú) ês rengeteg fiú van aki magas,ês biztos megtalálod a párod ha eljön az ideje.
*magassarkú
Bocsi,én is telórol írok.
ha megtetszik egy fiú sé alacsonyabb nálad akkor ne a világbóll fuss ki hanem az ölébe fuss... remélem érted xd
f18
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos nincs önbizalmam, de megfogadom tanácsod.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!